Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słodkie chamstwo Suzanne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 07:29   #5
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Dot.: Słodkie chamstwo Suzanne

Cytat:
Napisane przez Suzanne Pokaż wiadomość
To wątek dla tych wszystkich osób, które uraziłam swoimi wypowiedziami na tym forum w ogólności. Czasem te wątki offtopic się pojawiają wśród dyskusji na inne tematy i jak mi moderator zwrócił uwagę, działo się to również z mojego powodu, bo zamiast ignorować pewne wypowiedzi, drążyłam.

Bez zbędnych manifestów z mojej strony: kto ma ochotę proszę się wypowiadać, obiecuję, że będę uważniejsza w odpowiedziach nic dotychczas, cokolwiek ktokolwiek napisze i te opinie, które będą jednoznacznie agresywne i prowokacyjne zignoruję, zamiast ripostować.

Za każde przekroczenie granic z mojej strony i spowodowanie przykrości przepraszam bez wykrętów i usprawiedliwień.
Suzanne, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że napisałas ten post. Pokazałaś, że masz klasę i potrafisz przyznać się do błędów oraz powiedzieć: "przepraszam".

Osobiście zgadzam się z tym, co piszesz w swoich komentarzach, bo piszesz mądrze i logicznie. Brakowało w Twoich wypowiedziach tylko spokoju i tolerancji.

Proszę też Ciebie, żebyś nie uważała za prowokację tych wypowiedzi, z którymi się nie zgadzasz. Czasem to, co my uważamy za prowokację i zaczepkę tak naprawdę nie jest prowokacją i nie ma na celu obrażania kogokolwiek. Zwykłe, ludzkie nieporozumienie. Różne są Wizażanki, ale niezmiernie rzadko spotykam się na tym portalu z celową złośliwością (tak naprawdę to chyba nie spotkałam się z takim przypadkiem). Czasem do upadłego bronią swego stanowiska (no to też przecież ludzkie, ja sama zaliczyłam za to karniaka bo nie wiedziałam, kiedy odpuścić) ale celowej chęci 'dowalenia' przeciwnikowi tu nie ma. Jeśli ktoś opisuje problem, każda stara się pomóc, jak potrafi.

Jeszcze raz dziękuję Ci za napisanie tego postu.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora