2014-01-22, 07:39
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu
Cytat:
Napisane przez Luna0
Cebula gdyby coś się działo z lozyskiem to występuje krwawienie więc Antos ma domek ok
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Tak też myślałam 
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
ale teraz przejmuję się czymś innym  zjadłam dziś u teściów kawalek kiełbasy robionej (wędzonej) przez sąsiada i wiem, że mięso z którego robił nie było badanie na 100%  i teść nastraszył mnie, że w tym mięsie mogły być włośnice  mój Mąż mówi, że głupia jestem, bo sąsiad robi to dla swojej rodziny i musiał mieć mięso z pewnego pochodzenia 
no kurdwa ale głupia jestem 
|
Skoro dla swojej całej rodziny robi i się nie boi to chyba pewien jest tego mięsa. Tak przynajmniej myślę. Rodziny by nie potruł... 
Cytat:
Napisane przez kwitka13
o faken dupen, ja mam amh 0.28 a fsh 19,2  too ja se ku$%&wa jutro tego chomika kupię...
|
Kup sobie kup, dzieci lubią się bawić chomikami 
Dzień dobry!
Kolejny dzień lenia u mnie się zapowiada. Nawet z obiadem nie muszę szaleć, bo ciocia wczoraj sprezentowała mi słoik domowych gołąbków. 
Pójść też nigdzie nie pójdę w ten śnieg. I co tu robić??? Chyba się zanudzę na amen zanim moj syn zdecyduje się wyjść. Ma jeszcze czas niby chłopak, no ale ja bym już tak chciała...
|
|
|