Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 08:47   #1571
filupka
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość

a ile to kosztuje i w ogole jak caly ten proceder wyglada

a ja mam glupie pytanie moze tym materialem do GBS byc pobrana krew bo pytalam wczoraj kolezanke, ktora rodzila we wrzesniu, i akurat miala pasicorkowca i mowi, ze jej krew pobierali a nie grzebali tam na dole nie wiem, moze cos pomylila
Dziewczyny z De, mialyscie to juz robione ??

Asienka jeżeli chcesz oddać krew do banku krwi to to jest za darmo i robią to po porodzie jak maleństwo leży w twoich ramionach. Tu masz opis jakbyś była zainteresowana.
http://www.dkms-nabelschnurblutbank....lutspende.html

A paciorkowca jeszcze nie miałam robione go. Dostałam ulotkę i mam do następnej wizyty zdecydować czy chce to robić. Ale tam coś piszą ze jest wymaz z szyki macicy pobierany a nie z krwi....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Morgen
Malo spalam, wygladam jak zombie, a dzis mam te zdjecia jakies dodatkowe pomysly? Wczoraj po szpitalu nie bylam w stanie jechac do miasta, a u mnie nie bylo zadnej wstazki ladnego budzika tez nie mam, tylko sterowany radiem elektroniczny

CayenneOna możesz też zrobić ze zdjęciem z usg przy brzuszku, albo z jakimś misiem, kokarda to fajny pomysł sama takie zdjęcia robiłam w święta (ale nie profesjonalne bo nie chcialam). Pomysłów może być dużo warto poszukać w internecie skoro już się na taką sesje zdecydowalas.. ostatnio widziałam fajne z pompka do roweru z partnerem ale wiadomo ze to trzeba do pary dopasować

http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png
filupka jest offline Zgłoś do moderatora