2014-01-22, 08:57
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Napisane przez missmalezji
dziekuje za wszystkie kciuki,chyba dobrze trzymalyscie bo z tata jest dobrze, choroba jest w remisji,nastepna kontrola pod koniec maja!!  )))
kamilko gratulacje! gdybys potrzebowala jakiejs rady to wal jak w dym - jestem polozna  ale fajnie, pierwszy watkowy maluszek! ja bym chyba juz zostala przy tym slubie w czerwcu, slub w ciazy tez ma swoj urok
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Dziękuję! i dziękuję wszystkim PM'kom za gratulacje i życzenia! Takie kochane jesteście W ciągu najbliższych dni podejmiemy decyzję i powiadomię Was co i jak 
Cytat:
Napisane przez mojakaren
Ja też bym najchętniej poprosila o książki  tż pewnie by nie mial
nic przeciwko ale jednak serce mi podpowiada ze nasz ślub moze byc tez radoscia dla innych jeżeli zdecydujemy sie wesprzec jakąś fundacje lub dom dziecka. Czy któraś z Was planuje podobnie?
Dzieki wielkie za informacje  czyli te babeczki w drogeri potrafia doradzić. Szminka jest piekna i trwała ale mimo wszystko kurcze ciężko wydać tyle kaski na kosmetyk...
Wysłane z mojego GT-I8260
|
My planowaliśmy aby goście zamiast kwiatów przynosili zabawki dla dzieci z Domu Dziecka ale to podobno nietrafiony prezent dla dzieci bo mają ich pełno i nawet DD nie chcą przyjmować nowych przynajmniej w mojej okolicy tak jest....
|
|
|