Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słodkie chamstwo Suzanne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 07:59   #10
Paszczurek666
Zakorzenienie

Dot.: Słodkie chamstwo Suzanne

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Paszczurku
nie bardzo potrafię zrozumieć ostatnie zdanie Twojego komentarza, ale o ile zrozumiałam je dobrze- uważasz, że Autorka się lansuje na celebrytkę. Ja tak nie myślę.
Moim zdaniem, Suzanne założyła wątek, ponieważ chciała przeprosić kilka Wizażanek, z którymi skonfliktowała się w wielu róznych wątkach. Przecież nie można było oczekiwać, że będzie przekopywać te wątki i pod każdym z nich wklejać przeprosiny, więc zdecydowala się zrobić to jednorazowo, za pomocą nowego wątku.
Osobiście Suzanne bardzo zyskała w moich oczach zakładając przeprosinowy wątek. Niewielu ludzi potrafi wprost powiedzieć: " Tak, to moja wina. Przepraszam". A jeśli ktoś przeprasza to trzeba przyjąć wyciągniętą rękę zamiast drążyć powody tych przeprosin.
Ok, tylko dla mnie to takie jakby na pokaz. Zakładanie nowych wątków, publiczne przeprosiny. To już nie wystarczy napisać prywatnej wiadomości lub dopisać coś do wątku, w którym konflikty jakie powstały? I jeszcze ta zachęta do pisania opinii na temat Autorki.
No ale dobrze, może ja się nie znam i należy przepraszać z wielką pompą. Nie mój cyrk, nie moje małpy.

Podskakuję z Mel B.
Joga

Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą.
----------------------------
Używasz poprawnie?
'Szlak prowadzi na wschód.'
'Szlag mnie trafia.'
Paszczurek666 jest offline Zgłoś do moderatora