2014-01-22, 07:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słodkie chamstwo Suzanne
Cytat:
Napisane przez Mijanou
Paszczurku
nie bardzo potrafię zrozumieć ostatnie zdanie Twojego komentarza, ale o ile zrozumiałam je dobrze- uważasz, że Autorka się lansuje na celebrytkę. Ja tak nie myślę.
Moim zdaniem, Suzanne założyła wątek, ponieważ chciała przeprosić kilka Wizażanek, z którymi skonfliktowała się w wielu róznych wątkach. Przecież nie można było oczekiwać, że będzie przekopywać te wątki i pod każdym z nich wklejać przeprosiny, więc zdecydowala się zrobić to jednorazowo, za pomocą nowego wątku.
Osobiście Suzanne bardzo zyskała w moich oczach zakładając przeprosinowy wątek. Niewielu ludzi potrafi wprost powiedzieć: " Tak, to moja wina. Przepraszam". A jeśli ktoś przeprasza to trzeba przyjąć wyciągniętą rękę zamiast drążyć powody tych przeprosin.
|
Ok, tylko dla mnie to takie jakby na pokaz. Zakładanie nowych wątków, publiczne przeprosiny. To już nie wystarczy napisać prywatnej wiadomości lub dopisać coś do wątku, w którym konflikty jakie powstały? I jeszcze ta zachęta do pisania opinii na temat Autorki.
No ale dobrze, może ja się nie znam i należy przepraszać z wielką pompą. Nie mój cyrk, nie moje małpy.
|
|
|