Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 08:37   #2710
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Karenina kalendarz cudny

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Karenina uwielbiam fiolety! Także kalendarz mi się bardzo podoba

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
A u nas pierszy dzien zimy snieg pruszy i -4 stopnie to rekord tej zimy jak na razie

Byłam wczoraj z Anią u laryngologa do kontroli i wszytsko ok grzyb juz zniknął ale mam jeszcze przez 2 dni dawac nyststyne mam nadzieje, że juz sie nie wróci.... a jak by czasem to pierwsze co to wymaz z gardła mam robić
Ale Kamilka jakie miała migdały powiekszone to takie ma..... zastanawiam sie czy nie wybrac sie do innego laryngologa z nia zeby to skonsultowac co on mi powie....

Dobrze, ze u Ani lepiej a z Kamilka poszlabym jak najbardziej do laryngologa

Witam

u nas od poniedzialku temp. minusowe, ale dzisiaj spadl snieg
André zachwycoooony, jak tylko wyszedl z domu to buzka mu sie smiala i wolal jak to bialo i fajnie Mi troche mniej jak zobaczylam samochod...

Trzeba wyciagnac sanki z garazu i musze kupic malemu takie "jabluszko" do zjezdzania na dupce do przedszkola

Nie wiem czy pisalam, ale malz polecial w zeszlym tyg. znow do Ch. wiec dzialamy sobie sami z André...

No i musze isc poszukac czapki dla malego...nie zeby nie mial czapek, bo ma i to 4 sztuki, ale wczoraj jak odbieralam go z przedszkola to bawili sie na dworze i mial wlosy...mokre! Doslownie mokre wlosy pod czapka. A na dworze temp. minusowa...no choroba na zamowienie przeciez...
Znalazlam na stronie jednego sklepu taka czapke wlasnie dla dzieci, ktorych glowa bardziej sie poci z funkcja odprowadzania wilgoci...Pojde dzisiaj i zobacze co i jak...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując