|
Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Dzień dobry przy kawusi 
Matko, ile śniegu i sypie dalej 
Cytat:
Napisane przez majka5908
Co do tego napadu to dowiedzialam sie dzis jak na nocke przyjechalam. Z racji ze wtedy akurat bylo kilka osob na stacji to oprychy obczajke zrobily bo na kamerach sa nagrani. Stacje obok probowali okrasc ale drzwi im nie chcialy sie otworzyc wiec zrezygnowali i uciekli 
|
Majka, uważaj na siebie 
Cytat:
Napisane przez anulciak85
w niedzielę planujemy kino  tzn iść na film  na Wkreceni 
Była ktoras z Was??
|
Pisałam, że się wybieram tylko jeszcze nie wiem kiedy 
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44734400]Hej. Ooooo nieee śnieg 
[/QUOTE]
No, dooookładnie 
Cytat:
Napisane przez dzovana
pJona Hero! Igor to kolejny wokalista, który dla mnie może śpiewać cokolwiek  bardzo go lubię   bo piosenka sama w sobie tekst ma chwilami ''słaby'' 
|
Zgadzam się jego głos elektryzuje 
Cytat:
Napisane przez magda_lena40
Heroinka
Jesteśmy to razem od roku, pięknie ćwiczy i nie ma siły żeby Ci się kondycja w tym czasie nie poprawiła 
|
Trochę się poprawiła, ale ja dalej się męczę... no i w sumie od niedawna całkiem robię jakieś dłuższe filmiki, pierwszy w zasadzie to był Shred bo Tiffoczków nie liczę 
Cytat:
Napisane przez magda_lena40
Co ja pacze, -3 na termometrze i cieniutka warstwa śniegu?  padaj, padaj śnieżku! 
|
Cieniutka warstwa?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|