Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 09:52   #263
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Spróbuj jeśc białko w innej postaci niż kurczak albo przygotuj go w jakiś nowy sposób
Robię na różne sposoby... w sałatkach, pieczony, nadziewany... schab czy indyk tak samo

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Ja tam nie wierze, że jest do bani, musiałaś zrobić jakiś postęp, tyle ćwiczysz, w miejscu kondycja stać nie będzie
Postęp na pewno jest, ale ja dalej np. muszę robić przerwy robiąc jakiś filmik może jest to chwila (czasem dłuższa ) bo po prostu padam i nie mam sił... wiem, że zrobiłam krok do przodu, ale raczej na takim intensywny treningu na jaki chodzi Madzia bym padła po 10 minutach

Cytat:
no nie wiem czy mój ogromny biceps zmieści się w kadrze
Bardzo śmieszne

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny odezwę sie jakos po 14 bo teraz mam ogrom nauki trzymajcie kciuki, moze zdzialacie cuda
Alice, napisze potem w klubie
Oczywiście trzymamy kciuki od samego rana

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Melduje:
38 dzień a6w
10 minut mel na pośladki
45 minut rowerek (tzn jest poki co 20 ale w planach mam 45)
Dietka dziś ładnie ale czuję się jak balon zjadłam wczoraj na wieczòr ciecierzyce, myślicie, że to od niej?
Szalona jesteś z tą a6w 4 dni zostało ile czasu teraz Ci ona zajmuje?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora