Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamuś.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 09:53   #4791
Sophia_1
Zadomowienie

Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hej witam w końcu mam prąd na tym zadupiu w skarżysku to od wczoraj nie był ale za to jak poszłam do pracy to włączyli a jak wróciłam to brak.
Chyba nawet nie zdołam Was nadrobić kochane.
Z ważniejszych rzeczy to byłam już u mego gina zobaczył wyniki małża i mówi że jest poprawa i widać to gołym okiem i to znaczna
Także zaczynamy od nowa w sobotę nawiedzi mnie @ a później małą stymulka mnie i IUI i proszę trzymać mocno kciuki musi się nam teraz udać nie ma innej opcji
Kocham Was wszytskie całuje mocno i Wasze dzieciaczki tezi w brzuszkach też do miłego
najmocniej jak się da!

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Hejka,
Nas dziś zasypało mam nadz, że mój wypożyczak ma opony zimowe, bo jadę dziś z przyjaciółką do SPA nie wiem jak to jest, bo nigdy nie byłam ale liczę na mega relaks!

Też czekam na @ jakoś brzuch mnie małpowo boli ale szyjka nadal twarda i długa, jak nie dostanę do pt to się załamię.
SPA zazdroszczę, tez nie byłam nigdy w prawdziwym

08.09.2013 Agata - spełnienie Naszych marzeń
Sophia_1 jest offline Zgłoś do moderatora