Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 10:03   #4898
ParisParisienne
Rozeznanie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć

Paris dobrze mówisz z tymi podarunkami dla Domów Dziecka też znam przypadek że DD nie mógł przyjąć podarunku

dziewczyny mam zagwozdkę... kupić księgę gości czy nie? czy zbędny wydatek?
moim zdaniem to zbedny wydatek Dostaniemy mase kartek z zyczeniami i szczerze mowiac jakos mi sie nie chce wierzyc, ze KAZDY, albo przynajlniej spora wiekszosc gosci podejdzie do Ksiegi i dokona wpisu - drugi raz zyczenia, czy nawet wrazenia - moim zdaniem bez sensu

Ja mam plan, zeby z otrzymanych kartek z zyczeniami stworzyc sobie piekne antyramy i powiesze jes w domu jako dekoracje Taka masa cieplych slow bedzie zawsze dodawac mi energii! A jak mi sie to znudzi to slicznie je schowam w ozdobne pudlo

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Co do tych domow dziecka jeszcze, to lepiej przekazcie 1% na konkretny DD czy inna instytucje U mnie w rodzinie co roku wybieramy konkretna osobe potrzebujaca/fundacje i przekazujemy 1 % i to jest bardzo konkretna pomoc.
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora