Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 10:35   #4916
ParisParisienne
Rozeznanie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Kto zakłada nowy wątek? bo jeszcze tylko 100 postow, wiec pewnie dzis go wykonczymy

Zabijcie mnie jak jechalismy wczoraj do tesciów i Babci padlo pytanie ze strony TŻta: i co w końcu robimy? Ja: no to robimy to weselicho. TŻ: no ok, ale pod jednym warunkiem. Ja: jakim? TŻ: jak awansuje (startuje teraz w castingu na team leadera) to tyle i tyle odkładamy na wesele, a reszte na nowy samochod dla mnie. Ja: ok. TŻ: ok, no to ustalone

Jak wróciliśmy do domu to pokazałam mu ten pierwszy taniec, który mnie tak wzruszył powiedział, ze jak go tak nauczę i zrobimy kilka modyfikacji to może być no więc jeszcze mamy sporo czasu to się bedziemy uczuć z youtuba

Teściowa jeszcze nam zaproponowała jeden hotel, ale ciezko sie umowić z managerem, bo w weekend go nie ma a TŻ w tygodniu wraca pózno z pracy moim zdaniem manager powinien dostosować się do zainteresowanych klientów, wiec juz mnie to troche wkurzyło ale może sie uda tam podjechać w tym tygodniu.
Ale 9lutego sa Targi Slubne w Kato, wiec może pojdziemy, i się załapiemy na jakis rabat na salę a jak nie to rezerwujemy ten Bytom, ten nasz nr.1 i juz

Jak kiedyś znow napisze, ze nie robimy wesela to mnie zablokujcie na tym watku zgłoście do admina, albo cos
Pysiu bardzo sie ciesze Twoim szczesciem!! mam nadzieje, ze wszystko teraz pojdzie z gorki... a co rodzina anty-weselna? wszystko juz ok? w koncu w jaki dzien robicie?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora