Czesc dziewczyny
Jestam w trakcie nadrabiania i chcialam tylko napisac, ze zgadzam sie z wasza inicjatywa i rowniez uszanuje pamiec o Wiki nie piszac w wybranych godzinach na forum.
Maharet mysle o Was caly czas i przesylam wsparcie i mocne usciski.
Jak bylam dwukrotnie chora, to rowniez zakladalam maseczke i na szczescie nie zarazilam Kubusia.
Witaj

Ja rowniez niedawno sie przelamalam i dolaczylam
Moj maly tez rzuca glowa na boki, jak usypia. nie wiem dlaczego
Ja do mojego jak podczas przewijania przed jedzeniem placze z zamknietymi oczami mowie otworz chociaz te oczy jak placzesz i zawsze je otwiera

nie wiem czy to przypadek
Moja siostra ogrodzila swojemu synkowi mate z puzzli takim malym plotkiem i tam sie bawil. Jak zaczal raczkowac to zamykali mu taka mala furteczke, zeby nie wyszedl, jak ich nie bylo w poblizu. Po jakims czasie plakal, jak tylko go tam wkladali, bo nie chcial byc zamkniety, tylko chcial zwiedzac dom. Teraz zawsze musi byc otwarty jego "kojec".
Ja tez bardzo chce corke
A moj dzieciaczek chyba sie pochorowal. Od wczoraj ma katarek, pokasluje i temperatura w nocy urosla do 38,6. Na szczescie udalo mi sie ja zbic. Zamowilam do niego wizyte domowa i niech go lekarz zbada. Mam nadzieje, ze to nic powaznego

Poprosze o kciuki, jesli mozna

A jaki macie najlepszy sposob na katarek? Ja robie inhalacje, psikam woda morska i daje cebion.
Dzis tez ide do gina, bo codziennie boli mnie brzuch na dole no i wymacalam sobie na szyi powiekszone wezly chlonne i sie stresuje
ide dalej nadrabiac