Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 09:36   #2105
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Jestam w trakcie nadrabiania i chcialam tylko napisac, ze zgadzam sie z wasza inicjatywa i rowniez uszanuje pamiec o Wiki nie piszac w wybranych godzinach na forum.

Maharet mysle o Was caly czas i przesylam wsparcie i mocne usciski.

Jak bylam dwukrotnie chora, to rowniez zakladalam maseczke i na szczescie nie zarazilam Kubusia.

Witaj
Ja rowniez niedawno sie przelamalam i dolaczylam

Moj maly tez rzuca glowa na boki, jak usypia. nie wiem dlaczego

Ja do mojego jak podczas przewijania przed jedzeniem placze z zamknietymi oczami mowie otworz chociaz te oczy jak placzesz i zawsze je otwiera nie wiem czy to przypadek

Moja siostra ogrodzila swojemu synkowi mate z puzzli takim malym plotkiem i tam sie bawil. Jak zaczal raczkowac to zamykali mu taka mala furteczke, zeby nie wyszedl, jak ich nie bylo w poblizu. Po jakims czasie plakal, jak tylko go tam wkladali, bo nie chcial byc zamkniety, tylko chcial zwiedzac dom. Teraz zawsze musi byc otwarty jego "kojec".

Ja tez bardzo chce corke

A moj dzieciaczek chyba sie pochorowal. Od wczoraj ma katarek, pokasluje i temperatura w nocy urosla do 38,6. Na szczescie udalo mi sie ja zbic. Zamowilam do niego wizyte domowa i niech go lekarz zbada. Mam nadzieje, ze to nic powaznego Poprosze o kciuki, jesli mozna
A jaki macie najlepszy sposob na katarek? Ja robie inhalacje, psikam woda morska i daje cebion.

Dzis tez ide do gina, bo codziennie boli mnie brzuch na dole no i wymacalam sobie na szyi powiekszone wezly chlonne i sie stresuje

ide dalej nadrabiac
Zdrówka dla Ciebie i synka

na kararek mozesz kupić maść majerankową i smarowac pod noskiem

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora