Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 09:39   #2113
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość

Na pewno mniej. Zjada ok 600 na dzień, a jadła już po 800. W ogóle nie chce jeść dopołudnia, zjada mi 30 ml i się śmieje za to przed snem je 180ml, w sumie się uzbiera ok 600 właśnie. Dzięki za info o rozszerzaniu

Dziękuję

zmierz centymetrem Ja tak zrobiłam, bo w przychodni powiedzieli, że mierzą dopiero dziecko, które skończy pół roku

Inwersja mamy, z tym że od tego roku pepti normalne jest nierefundowane i kosztuje 22 zł, a zrobili pepti DHA i ono jest refundowane, kosztuje ponad 17 zł. Dziwne jakieś to. A Wy nie macie refundacji na nutramigen?
może więcej nie potrzebuje

mamy refundację
własnie czytałam, że jest nowe Pepti dlatego byłam ciekawa jak to teraz wygląda
ale to 17zł na refundację? to drogo... może "2" będzie tańsza, przy Nutra tak jest.

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
czaszko nie Ty jednaja tez bardzo długo obgryzałam...chyba dopiero jak zaczłam w ciąże to przestałam..
też obgryzałam, ale samo mi przeszło pare lat temu. do tego stopnia mi przeszło, że zaczęłam mieć fizia na punkcie lakierów i pędzlować je na różne sposoby ze skrajności w skrajność

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Tak naprawdę to chyba nikt nie lubi ja lubię być po, w trakcie klne jak szewc :
no ja np. nieznoszę ćwiczyć, ale nie lubię też być po. mój maż za chiny tego nie rozumie, a nie nieznoszę być mokra, upocona, umęczona i zziajana.

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Widać, że co Rossmann to inaczej - ja o promocjach dowiedziałam się od Pani przy kasie.
u nas też w sklepie nie wiedzieli o promocji