2014-01-22, 09:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez tassia
uderzyla mnie czyjas wypowiedz wiecmusze swoje przemyslenie napisac
to nie jest tak ze takie wypadki nas nie dotucza.
mozna powiedziec ze to info taka sama jak w tv ale dla mbie ona taka nie jest. ludzi z tv nie znam, nie wiem nic poza tym co powiedza w wiasomosciach. a tutaj mowimy o konkretnej osobie, wiemy co lubi, o robi, jakie ma plany itp.
czym.wiecej nas jest tym wieksze prawdopodobienstwo ze w nasej grupie bedziemy swiadkami roznych tragedii.
pojawia sie pytanie dlaczego mnie ma sie to zdarzyc? (takie zadalam sobie ostatnio w kwestii autyzmu) Ale warto to pytanie odwrocic. a dlaczego mnie ma sie to nie wydarzyc?
i w takim.momencie usmiecham sie do siebie i wiem ze trzeba cieszyc sie z kazdej chwili jaka mam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Dokładnie, mnie zazwyczaj tragedie z tv nie ruszają, czasem zrobi mi się smutno czy złość mnie weźmie.
Ale z maharet znamy się tyle czasu, całą ciążę przeżywałyśmy razem, tyle nam o Wiki pisała, ze czuje jakbym obie znała osobiście...
I popieram, trzeba się cieszyć każda chwilą i żyć tak, aby niczego nie musieć żałować
Cytat:
Napisane przez policzanka
oj ten Kasiek.Przeoczyła moje pytanko. Chciałabym tez zrobic carbonare ale w przepisie jest ze potrzebny jest ser pecorino-mozna go jakims innym zastapic?
|
Możesz dac dowolny, trochę zmieni smak po prostu
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)
Gluten, Sugar & Meat Free 
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
|