Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 09:41   #2115
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
uderzyla mnie czyjas wypowiedz wiecmusze swoje przemyslenie napisac

to nie jest tak ze takie wypadki nas nie dotucza.
mozna powiedziec ze to info taka sama jak w tv ale dla mbie ona taka nie jest. ludzi z tv nie znam, nie wiem nic poza tym co powiedza w wiasomosciach. a tutaj mowimy o konkretnej osobie, wiemy co lubi, o robi, jakie ma plany itp.

czym.wiecej nas jest tym wieksze prawdopodobienstwo ze w nasej grupie bedziemy swiadkami roznych tragedii.
pojawia sie pytanie dlaczego mnie ma sie to zdarzyc? (takie zadalam sobie ostatnio w kwestii autyzmu) Ale warto to pytanie odwrocic. a dlaczego mnie ma sie to nie wydarzyc?

i w takim.momencie usmiecham sie do siebie i wiem ze trzeba cieszyc sie z kazdej chwili jaka mam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dokładnie, mnie zazwyczaj tragedie z tv nie ruszają, czasem zrobi mi się smutno czy złość mnie weźmie.

Ale z maharet znamy się tyle czasu, całą ciążę przeżywałyśmy razem, tyle nam o Wiki pisała, ze czuje jakbym obie znała osobiście...
I popieram, trzeba się cieszyć każda chwilą i żyć tak, aby niczego nie musieć żałować

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
oj ten Kasiek.Przeoczyła moje pytanko. Chciałabym tez zrobic carbonare ale w przepisie jest ze potrzebny jest ser pecorino-mozna go jakims innym zastapic?
Możesz dac dowolny, trochę zmieni smak po prostu

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora