|
Re: puder w perełkach
Witaj Zadbana [img]icons/icon7.gif[/img]
To zależy jak ciemną masz karnację. Jeśli po pokryciu pudrem nie widzisz różnicy między żuchwą a szyją to jest ok i możesz spokojnie pokrywać nim całą buzie. Ale z doświadczenia wiem, że te kuleczki dość intensywnie barwią i rzadko daje się je używać jako puder. Ja proponuje po wykonaniu makijażu potraktować go jako brązer i muśnij nim delikatnie wszystkie te miejsca na buzie, które pierwsze brązowieją na słońcu: odrobinę nosek, boki policzków, troszkę na brodę. Dobrze by było gdyby Twój makijaż nie był bardzo matowy. Użyj wcześniej delikatnego podkładu albo odrobiny rozświetlacza [img]icons/icon7.gif[/img]
Możesz też zastosować samoopalacz [img]icons/icon7.gif[/img] Zresztą masz teraz szansę wygrać taki zestawik na stronkach [img]icons/icon12.gif[/img] I wtedy bezpośrednio na skórę muśnij tym pudrem [img]icons/icon7.gif[/img]
Pozdrawiam serdecznie [img]icons/icon7.gif[/img]
AgaZ
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|