Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 09:59   #320
misia1505
Rozeznanie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Lenusia śpi, jestem sama więc wizaz

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
nie chwaliłam się, bo wczoraj tak jakby inne sprawy zrobiły się ważne i nie chciałam się wbijać z tematem.
Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, była bardzo miła i powiedziała,że zawsze dla mnie bedzie miejsce "bo oni potrzebują dobrych i wykwalifikowanych pracowników".

Kija współczuję paznokci :/
wniosek jest taki że jesteś b. dobrym pracownikiem

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Kochana to Ty ciągle bez czapki chodziłaś?
Ja sobie nie wyobrażam w te zimno z gołą głową wyjść. Brrrrr

O kurcze No moja Daria drobna jest.
Nie wiem teraz czy się martwić czy nie.
Chrześniak mojego męża ma skończone 2 latka i waży 11 kg (tylko on niejadek jest od zawsze).

Dziewczyny ile teraz ważą Wasze dzieciaczki??? Nie wiem czy się martwić że Daria tylko 9 kg.
Lenusia też drobniutka 9 kg -waga piórkowa

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Oooo...proszzzzzz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mniam mniam

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
dzieki ;-)

Fajnie Ci w tym kolorku ! a mały jaki smieszek

dziewczyny mam pytanie, wiem, że wy dentinox uzywałyście 3 lata temu no ale ja czasem uzywam jeszcze i zauwazyłam taka zależność, że np jak Hania pcha ręce do buzi i ogolnie marudna smaruje jej troszkę tym dentinoxem i ona od razu sie uspokaja! przeciez to nie działa od razu... i np teraz od godziny zasypiala niby oczy zamknięte ale walka w łózeczku marudziła jęczala mruczala stękała itp Po jakimś czasie mysle sobie dobra posmaruję. I co? spi ! od razu
ja zawsze oblizuję palec jak posmaruję Lence dziąsełka i wiem że szybko działa, czuć od razu

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Jutro gimnazjum jedzie na wycieczkę, ciekawe ilu delikwentów z tych co powinni zostać, przyjdzie na lekcje? W sobotę mamy choinkę, obecność obowiązkowa, szkoła odpracowuje jakiś wolny dzień w listopadzie. Czas: 9.30-17.30 z możliwością przedłużenia.

Laryngolog mi dzisiaj powiedział, że w moim wieku się nie choruje i przybił pieczątkę w locie

Blanka nauczyła się tańczyć! Tańczy wszędzie, przy wszystkim. Dzisiaj nawet sama sobie w wannie śpiewała i tańczyła, chlapiąc przy tym na prawo i lewo

Padam na twarz. Idę spać. Buziaki dla Was i Waszych pociech
Blanka nas wszystkich zaskakuje Skarbie.

My w tamtym tyg dobrze nie wyleczyliśmy tego swojego gardeła,bo lekarka kazała tylko psiukać i dziadostwo wróciło, teraz daję Ibum i psiukam, dzisiejsza noc było apogeum więc mam nadzieję że już będzie lepiej, wczoraj miałam wrażenie że w południe napływa jej gorączka ale na noc niebyło więc mam nadzieję że wirusa przegonimy. mamy my się z tym gardełkiem