Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 11:08   #2152
monijaaa
Zadomowienie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny.

Co do płci to u mnie w rodzinie szok (tzn.dalsza rodzina to jest) bo wczoraj miał się urodzić chłopczyk a tu wyskoczyła dziewczynka wszyscy w szoku całą ciąże było mówione, ze chłopak

[
Nie strasz mnie. Ja mialam USg u dwoch roznych lekarzy i na dwoch roznych sprzetach i stwierdzilam, ze skoro obydwaj Panowie mowia , ze chlopak ( wczoraj Tzet dostal zdjecie siusaka) to bedzie synek. Oby sie to nie zmienilo

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Nie takie L4 straszne Ja tez sie zapieralam rekami i nogami i zawsze mowilam "Co ja bede robic przez caly dzien? Zanudze sie bez pracy" i dopiero jeden kumpel mnie sprowadzil na ziemie mowiac "Strasznie Ci wspolczuje, musisz miec mega nudne zycie, skoro praca jest jedyna atrakcja"
Naprawde jest milion rzeczy do robienia. Wreszcie nadrobilam wszystkie zaleglosci towarzyskie, chodze sobie na fitness, na spacery, robie swieze zakupy na targu, a nie o 22 w Tesco, pieke swoj wlasny chlebek, czytam te wszystkie ksiazki na ktore nigdy nie mialam czasu... Nie zaluje
Ja dzis zaproponuje mojemu lekarzowi, ze chcilabym isc na L4 od marca, zobaczymy co powie. to bedzie 26 -27 tydzien.

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora