Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 10:16   #1602
Ela87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
co za problem, jak zapytają to im powiesz co chciałabyś dostać... żeby tylko zapytali
Ja się wielu gości i tak nie spodziewam, ale to są goście co godzinami potrafią siedzieć
Co dostanę, to dostanę, byleby długo nie siedzieli

maggie123 to teraz może porządnie wypoczniesz

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
aaa to nie soki tylko syropy smakowe, nie wiem ile Ty placilaś ale jakiś czas temu byly w Lidlu (pojawiają się reguralnie co jakiś czas) i placiłam 9.99 za 350ml, były chyba 3 dostępne smaki orzech laskowy, karmel, wanilia.... pychota
Sok-syrop kto by się tam czepiał
Czytałam na necie opinie, że Monin ją najlepsze. W Lidlu bym kupiła, ale nie ma obecnie, a do Lidla mam za daleko i bywam tam sporadycznie.

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Jak ja ostatnio powiedziałam mamie, żeby przygotowała ciocie i całą resztę że nie chcę wizyt w szpitalu, ewentualnie parę tygodni po powrocie do domu to się na mnie obraziła! Powiedziała, że jak zawsze wymyślam i oczywiście na starcie robię problemy! U mnie niestety zwyczajem są wycieczki całymi rodzinami (łącznie ze wszystkimi dziećmi) do szpitala. O wizytach w pierwszej dobie w domu nawet nie chcę myśleć, a też są normalne. Przecież oni wszyscy chcą dziecko zobaczyć. Jakby to była małpka w cyrku! Niestety już wiem, że będziemy mieli duuuużo gości. i to mnie trochę przeraża.
To tak jak u mnie. Oni chcą zobaczyć i już. Jakby dziecka nie widzieli Ja tylko moją siorę odwiedzałam jak urodziła, ale sama mi nawet dzwoniła bym przyjechała na porodówkę. Do kuzynek itp. nawet nie jechałam Niektóre dzieci widziałam dopiero jak już były chodzące

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A pokaż, gdzie kupiłaś te większe uwielbiam smakową kawę, może bym sie skusiła.
apspolska.pl chyba trzeba konto założyć by złożyć zamówienie i ceny na stronie są cenami netto, po dodaniu do koszyka dopiero vat dodają, bo to niby dla firm jest, ale mój brat zamawiał u nich 2 razy, i teraz ja, więc nie ma problemu.

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Spróbuj postawić na swoim. Jak dla mnie totalnym brakiem taktu jest nieuszanowanyie Twojej woli. Pomijając fakt że inne kobiety na sali zwyczajnie mogą nie życzyć sobie tłumów
Powiem Wam że jestem zwolenniczką wprowadzenia przez szpitale zakazu odwiedzin osób innych niż mąż rodzice czy ktoś upoważniony. Ludzie czasami nie mają wyczucia i nie dość że tłumem sie zwala , zaczna rozsiadac na łóżkach pościeli to i mnóstwa bakterii naniosą. Absolutnie nie wychowuje Zu w sterylnych warunkach i daleko mi do tego ale nie widzę potrzeby narażania takiego malucha w pierwszych dobrach życia na niepotrzebne wirusy i stres.
Też mam takie zdanie i podoba mi się, że w szpitalu w którym zamierzam rodzić nawet mężowie nie mogą wejść na salę poporodową widzenia sa tylko na korytarzu i bardzo mi to na rękę.

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora