2014-01-22, 10:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Hejka!
Blanko, Amelko
STO LAT!!!
Cytat:
Napisane przez bokeh
no i takie oto mam dekoracje, póki co.
|
cuuudnie!!!
Cytat:
Napisane przez misia1505
My w tamtym tyg dobrze nie wyleczyliśmy tego swojego gardeła,bo lekarka kazała tylko psiukać i dziadostwo wróciło, teraz daję Ibum i psiukam, dzisiejsza noc było apogeum więc mam nadzieję że już będzie lepiej, wczoraj miałam wrażenie że w południe napływa jej gorączka ale na noc niebyło więc mam nadzieję że wirusa przegonimy. mamy my się z tym gardełkiem 
|
zdrowka!
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
Czesc dziewczynki, ja tylko na szybko, bede wieczorem, tymczasem chwalę się: Bartulino wczoraj po południu ruszyl z kopyta    zadnego stawiania pojedynczych kroczków, zacząl biegac po całym domu  Wiem, wiem, ze wiele wątkowych maluchów biega od 3 lat  ale i tak sie jaram
do wieczora 
|
brawo Bartusiu!!!!
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
nie wiem, co się młodemu poprzestawiało, ale drugi dzień z rzędu spał do 9  szok w trampach!!! nie widzę za bardzo co piszę bo mam maść na okach  więc tym bardziej poczytam was później  chciałam się tylko pochwalić 
|
wie ze mama chora to jej daje pospac 
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Amelka wlasnie nauczyła się wchodzić na jedną z kanap;p bo schodzić to od dawna umie
|
Brawo!
Cytat:
Napisane przez bokeh
np trzylatek mojej kumpeli wazy 12 kg wydaje mi sie że to normalna waga, zalezy od dziecka bo z koleji chrześnica tż ma dwa lata a wazy chyba z 15-16 kg
|
o jaaaaaaaaaaa
Cytat:
Napisane przez elllmi
Silver pisze, że nie podoba jej się, jak dzieci ubiera się w takie dorosłe ubrania; a ja z kolei na odwrót - nie lubię takich typowo dziecięcych ciuszków z misiami, samochodzikami itd.
:
|
ja tez wole doroslej go ubierac... ma i takie i takie ale wydaje mi sie za duzy na takie zupelnie dziecinne ubranka
ale tez mi sie wydaje ze to zalezy od plci troche.. bo dziewczynka bedzie slodko wygladac w misiach/kwiatuszkach/laleczkach a chlpaczkowi to tak srednio pasuje ale to moje zdanie...
Cytat:
Napisane przez misiaeel
|
o matko chyba nie bede czytac... zawsze potem ciezko odchorowywuje takie akcje
|
|
|