Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 10:21   #327
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Hejka!

Blanko, Amelko
STO LAT!!!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
no i takie oto mam dekoracje, póki co.
cuuudnie!!!

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość

My w tamtym tyg dobrze nie wyleczyliśmy tego swojego gardeła,bo lekarka kazała tylko psiukać i dziadostwo wróciło, teraz daję Ibum i psiukam, dzisiejsza noc było apogeum więc mam nadzieję że już będzie lepiej, wczoraj miałam wrażenie że w południe napływa jej gorączka ale na noc niebyło więc mam nadzieję że wirusa przegonimy. mamy my się z tym gardełkiem
zdrowka!

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki, ja tylko na szybko, bede wieczorem, tymczasem chwalę się: Bartulino wczoraj po południu ruszyl z kopyta zadnego stawiania pojedynczych kroczków, zacząl biegac po całym domu Wiem, wiem, ze wiele wątkowych maluchów biega od 3 lat ale i tak sie jaram

do wieczora
brawo Bartusiu!!!!
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
nie wiem, co się młodemu poprzestawiało, ale drugi dzień z rzędu spał do 9 szok w trampach!!! nie widzę za bardzo co piszę bo mam maść na okach więc tym bardziej poczytam was później chciałam się tylko pochwalić
wie ze mama chora to jej daje pospac

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Amelka wlasnie nauczyła się wchodzić na jedną z kanap;p bo schodzić to od dawna umie
Brawo!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
np trzylatek mojej kumpeli wazy 12 kg wydaje mi sie że to normalna waga, zalezy od dziecka bo z koleji chrześnica tż ma dwa lata a wazy chyba z 15-16 kg
o jaaaaaaaaaaa

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
Silver pisze, że nie podoba jej się, jak dzieci ubiera się w takie dorosłe ubrania; a ja z kolei na odwrót - nie lubię takich typowo dziecięcych ciuszków z misiami, samochodzikami itd.
:
ja tez wole doroslej go ubierac... ma i takie i takie ale wydaje mi sie za duzy na takie zupelnie dziecinne ubranka

ale tez mi sie wydaje ze to zalezy od plci troche.. bo dziewczynka bedzie slodko wygladac w misiach/kwiatuszkach/laleczkach a chlpaczkowi to tak srednio pasuje ale to moje zdanie...

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
na wątku wrześniowym jednej mamie córka zginęła w wypadku
o matko chyba nie bede czytac... zawsze potem ciezko odchorowywuje takie akcje

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora