2007-06-01, 18:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Wiecie,tak na dobra sprawe to przerazilo mnie ile wszystkiego mam-szczegolnie w chwili kiedy wpadla psiapsiola i szukala u mnie cienia do kiecki na wesele....mam slabosc do kolorowki ktora namietnie kolekcjonowalam  i stwierdzilam,ze to staje sie z lekka niepokojace kiedy kupuje n-ty cien do powiek w odcieniu jakiego rzekomo pozadam 
|
Skąd ja to znam Tylko, że do mnie wpada siostra Ale jakoś jeszcze do mnie nie dotarło tak do końca, że trochę tego za dużo mam... Jeszcze...
O dziwo, nawet moja mama, która widziała skrawek mojej kolekcji (bez cieni, bo one leżą gdzie indziej) się nie przeraziła, tylko pobieżnie przeglądała sobie i pytała po co i na co to czy tamto. A przyznam, że kto jak kto, ale mama, to mogłaby mieć dużo do powiedzenia w tej materii.... Tata tylko skwitował to krótkim stwierdzeniem "Pewnie to wszystko za moją krwawicę" Pewnie tak W znakomitej większości...
Cytat:
Napisane przez Hexxana
W sumie to juz 6 m-cy jak dzielnie staram sie trzymac postanowienia poniewaz najgorsza moja slaboscia sa ....perfumy,nawet sporadycznie chodze na forum bo wiem jak to sie moze skonczyc  zreszta kazda z Nas ma rozne slabosci i wiecie jak to jest.
|
Ja do perfum jeszcze nie dojrzałam i oby tak było jeszcze dłuższy czas, bo ta mania zbyt kosztowna jest 
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Na cale szczescie z pielegnacja nie mam problemow,w tej kwestii dawno temu darowalam sobie eksperymenty i zostaje przy sprawdzonych produktach-chociaz do tanich one nie naleza ale...a dzisiaj zrobilam sobie prezent na Dzien Dziecka-a co!  i upolowalam kredke Gosha na A. o pieknym modrym odcieniu turkusu-MagJa wie jaki 
|
Ano wiem I też go kupię, jutro 
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Podoba mi sie postawa Rzyrafki,tez czasami lubie podziiwac reklamy i wmawiam sobie,ze wcale na mnie nie dziala  bo im bardziej "obmacam" produkt to dochodze do wniosku,ze jednak bedzie tylko na chwile wiec moge sobie darowac zakup.
|
Fakt, czasem jak się tak poogląda, poduma, to jednak można dojść do wniosku, że podobny kolor już mam, że piąty rozświetlacz jest mi naprawdę zbędny itp. itd. Dlatego ostatnio coraz rzadziej kupuję pod wpływem chwili, staram się jednak przemyśleć sprawę. Noo, gorzej jak to jest Allegro, bo w tym przypadku trzeba często podejmować szybkie decyzje i często są one zbyt pochopne. Jak np. ostatnio zakupiony błyszczyk L'oreala Pozostaje mi mieć nadzieję, że jak już dojdzie, to jednak będę z niego zadowolona... Oby.
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Moja najwieksza slabosc to blyszczyki i kolorowe maskary- w tej kwestii zdrowy rozsadek i rozum ida spac  poniewaz nad pasja perfumiarska jestem w stanie zapanowac a nad tym juz nie...
|
U mnie cienie, choć ostatnio przerzuciłam się na błyszczyki. W ciągu 2 miesięcy przybyły mi 4 Pocieszam się tylko myślą, że jeden na dniach skończę (ale nie z tych nowych, choć tez nie taki stary, z marca chyba)
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Czyżby to ten Gosh co ja kupiłam Lemon Soda 
|
Nie, też z nowej kolekcji, ale ten turkusik. Na którego i ja się już zdecydowałam i jutro będzie mój 
Cytat:
Napisane przez rzyrafka
Moją słabością są cienie  no i dzisiaj też na dzien dziecka przyszły z allegro 2 manhattanki 
|
A ja się ostatnio trzymam i cieni nie kupuję. I tak mi się nie chce nimi maziać w upały. Choć przyznaję, że przez to śledzenie wątku H&M chodzą za mną motylkowe brązy i jedna z paletek... Lepiej, żebym nie zaglądała do Krakowskiej w najbliższym czasie. Przynajmniej dopóki mam jakąś nadwyżkę kasy
|
|
|