2014-01-22, 10:47
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez thidien
pisałam kiedyś, że wysyp mam mamy w rodzinie i w ciągu 4 miesięcy przybędzie 4  i wiecie co... same dziewczynki, tylko mój jeden rodzynek (o ile się magicznie nie zamienił w dziewczynkę, się okaże jutro - muszę dopytać) 
|
bedzie rozchwytywany 
u mojego meza w rodzinie sa sami faceci, a teraz my i szwagier bedziemy miec juz drugie corki 
Cytat:
Napisane przez BeautifulLie
Modle się zebym wyszla w piątek jakoś źle znoszę pobyt w szpitalu i płacze jak bóbr :/
|
dasz rade, przeciez to dla dobra malego
Cytat:
Napisane przez monkaa321
ja wrześniówki podczytywałam regularnie swego czasu...
|
ja w zeszlym roku tez je troche podczytywalam
Ale teraz to wiem, bo kolezanka z klubu natalkowego, ktora tez jest mama wrzesniowa pisala, ze u nich tragedia
Cytat:
Napisane przez filupka
Chciałabym je zrobić. Nie wiem tylko czy moja kasa chorych je opłaca ale jak tak, albo nie byłoby mocno drogie to zrobię. Nie wybaczylabym sobie gdybym nie zrobiła i mały urodził się przeze mnie chory. Na następnej wizycie tj 13 lutego wszystkiego się jeszcze dowiem i wtedy zrobię to badanie.
A jak to wygląda u Ciebie? Ja nie wiedziałam że tutaj trzeba się na to zgadzać, myślałam że robią wszystkim.
|
Ja z 1 ciazy nie pamietam czy to robilam W karcie badan, ktora dostalam pisze, ze to badanie jest miedzy 35-37tc i kosztuje 20 eu, wiec pewnie dlatego masz sie zdecydowac czy to chcesz Ja napewno zrobie
|