Kasian, za Mure to ja recze rekami i nogami

Przetestowalam ja juz na dziesiata strone i jestem pewna dobrego wyboru

Mialam chwile zawahania i chcialam w pewnym momencie brac Mutsy 4 rider, ale ostatecznie zrezygnowalam ze wzgledu na mala gondole.
Jedynymi wadami Mury, ktore zdiagnozowalam to waga i szerokosc, ale mi to totalnie akurat nie przeszkadza, bo nie mam zadnych schodow do pokonania i mamy auto combi, wiec rozmiar nam nie straszny

A druga rzecz to kosz na zakupy. Koszt sam w sobie nie jest maly, ale zaraz nad nim jest taka metalowa czesc do montowania siedziska i przez to nie za wiele mozna tam wlozyc... Kolezanki mi mowili, ze pojemny kosz jest wazny, bo duzo sie wozi gratow ze soba... No trudno, nie ma wozka idealnego, najwyzej bede wozic druga torbe na kierownicy.
A tak poza tym to same zalety

Super amortyzacja, super sie prowadzi, mi sie bardzo podoba design tego wozka (ale to kwestia gustu), latwo sie sklada i przede wszystkim jest bardzo porzadnie wykonany. Nic nie trzeszczy, nie klekocze (to by mnie doprowadzalo do szalu).
Jak juz bedziesz kupowac to daj znac za ile najtaniej znalezliscie. Ja na razie mam spacerowke + gondole za 2000 i fotelik z baza za 1030. Ale to planuje kupowac w kwietniu,mzeby gwarancja starczyla na dluzej