Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 12:13   #2166
beatusia10
Wtajemniczenie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
beatusia zdecydowałaś się, gdzie będziesz rodzić? Ja początkowo wybrałam Kliniki, ale im bliżej porodu tym bardziej się waham moja gin polecała Kamińskiego...
ja zdecydowałam się na Brochów, chodzę prywatnie do lekarza, który tam pracuje. Gdybym mieszkała w centrum, to pewnie bym wybrała Kamińskiego. Ale żeby tam dojechać do mam caluteńkie miasto do przejechania, więc nie będę ryzykować.. no i nie jestem pewna czy na Kamińskiego pracuje jakiś lekarz, który zna się na mojej chorobie.. Klinik w ogóle nie brałam pod uwagę

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Beatusia10 to ja w tym temacie też jestem na czasie...bo coś mi kasy zaczęło brakować. Nie wiem czy to te święta tak mnie spłukały czy o co chodzi..ale mam jakąś masakrę finansową... a zapowiada się coraz gorzej...tzn marzec i kwiecień będzie najgorszy...
no to bardzo Ci współczuję, bo wiem, co czujesz to jest naprawdę jakaś masakra. a tu tyle wydatków przed nami.. mnie od razu zaczyna dręczyć myśl, że skoro jeszcze dziecka nie ma, a mi na wszystko brakuje, to co będzie, jak ono już faktycznie przyjdzie na świat
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora