2014-01-22, 12:13
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Cytat:
Napisane przez martuszka0
beatusia zdecydowałaś się, gdzie będziesz rodzić? Ja początkowo wybrałam Kliniki, ale im bliżej porodu tym bardziej się waham  moja gin polecała Kamińskiego...
|
ja zdecydowałam się na Brochów, chodzę prywatnie do lekarza, który tam pracuje. Gdybym mieszkała w centrum, to pewnie bym wybrała Kamińskiego. Ale żeby tam dojechać do mam caluteńkie miasto do przejechania, więc nie będę ryzykować.. no i nie jestem pewna czy na Kamińskiego pracuje jakiś lekarz, który zna się na mojej chorobie.. Klinik w ogóle nie brałam pod uwagę 
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------
Cytat:
Napisane przez ilkas
Beatusia10 to ja w tym temacie też jestem na czasie...bo coś mi kasy zaczęło brakować. Nie wiem czy to te święta tak mnie spłukały czy o co chodzi..ale mam jakąś masakrę finansową... a zapowiada się coraz gorzej...tzn marzec i kwiecień będzie najgorszy... 
|
no to bardzo Ci współczuję, bo wiem, co czujesz to jest naprawdę jakaś masakra. a tu tyle wydatków przed nami.. mnie od razu zaczyna dręczyć myśl, że skoro jeszcze dziecka nie ma, a mi na wszystko brakuje, to co będzie, jak ono już faktycznie przyjdzie na świat
|
|
|