2014-01-22, 12:21
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Cytat:
Napisane przez Pallas Ril
Nie takie L4 straszne  Ja tez sie zapieralam rekami i nogami i zawsze mowilam "Co ja bede robic przez caly dzien? Zanudze sie bez pracy" i dopiero jeden kumpel mnie sprowadzil na ziemie mowiac "Strasznie Ci wspolczuje, musisz miec mega nudne zycie, skoro praca jest jedyna atrakcja" 
Naprawde jest milion rzeczy do robienia. Wreszcie nadrobilam wszystkie zaleglosci towarzyskie, chodze sobie na fitness, na spacery, robie swieze zakupy na targu, a nie o 22 w Tesco, pieke swoj wlasny chlebek, czytam te wszystkie ksiazki na ktore nigdy nie mialam czasu... Nie zaluje 
|
Rok temu też piekłam chlebki Właśnie się zastanawiałam czy znowu nie zacząć. Robiłam na zakwasie z ziarenkami.
A Ty jaki masz przepis? 
Cytat:
Napisane przez kaorlak
Dzień dobry!
Witam się w 27tc  i gratuluję Dziewczynom kolejnych rozpoczętych tygodni.
|
Gratuluję 27 tc 
Cytat:
Napisane przez beatusia10
Paulka i Justynka- ciuszki słodkie
ja też już po wizycie, dziś ekspresowo- 15 min i 100zł nie ma.. dowiedziałam się tylko, że szyjka bardzo długa, twarda i zamknięta, macica na swoim miejscu, serduszko bije miarowo. Mimo prawidłowej morfologii żelazo nadal mam brać, bo tylko dzięki temu, że biorę mam dobre wyniki, wynik moczu jest ok. tak więc z racji tego, że wszystko jest super, następna wizyta za 5-6 tygodni  kazał mi zrobić hcv, tsh, hiv i toxo.
|
za wizytę 
Ja dziś robiłam badanie na toxo i Hbs.
Cytat:
Napisane przez monijaaa
Przyszla mi poducha / rogal poniżej zdjęcia
|
Super 
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA
WIADOMOSC Z OSTATNIEJ CHWILI kupilismy wozek
|
Czekamy na zdjęcie 
Cytat:
Napisane przez kaorlak
Ja już po wizycie. Również bardzo ekspresowa. Wszystko jest w porządku, Dzidzi rośnie, szyjka ok. Tylko waga skoczyła do góry  Na plusie mam 8,5 kg.
|
za wizytę.
Mi waga dopiero teraz idzie do góry. W ciągu 2 tygodni przytyłam 1,5 kg. Nie wiem gdzie to poszło, bo na oko wydaje mi się, że nic mi się nie powiększyło No może trochę w boczki...
|