Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 12:26   #2168
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
kurcze zdziwiłam się mocno bo ja takie pieluchy kupowałam po 1,50-2 zł (też na all) No chyba, ze w ciągu 2 lat tak ceny podrosły ale nie chce mi się wierzyć
a zwykłe tetry bez wzoru kupowałam coś po 0,80gr.
ja u siebie tetrę najtaniej w smykolandzie dostałam - po 2,49zł, flanela biała 4 zł, to samo tetra kolorowa, a flanela kolorowa - 5zł

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Beatusia10 to ja w tym temacie też jestem na czasie...bo coś mi kasy zaczęło brakować. Nie wiem czy to te święta tak mnie spłukały czy o co chodzi..ale mam jakąś masakrę finansową... a zapowiada się coraz gorzej...tzn marzec i kwiecień będzie najgorszy...
dziewczyny u nas to samo, także bez paniki, my od 15-tego juz jedziemy na debecie
dobrze, że chociaż wózek mamy na zero, bo nie trzeba było za niego płacic - mąz dla szwagra wykonał robotę i poszło w pokrycie ceny wózka
przyszły miesiąc tez nie zapowiada się kolorowo - ja 1000zł wydatki, mąż to samo, to nie wiem czy wypłaty starczy

ale się objadłam, masakra, az mi nie dobrze, głowa mnie rozbolała, śniadanie dopiero po 10, obiad o 11.30 - niepotrzebnie go w sumie wciągnęłam
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora