Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 12:28   #2170
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Witam się zimowo... Otwieram rano oczy a tam full białego puchu... mamy prawdziwą zimę

wózek który kupiliśmy: BABY DESIGN ESPIRO GTX

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Justyna ja w zeszlym roku probowalam tej strony ale ciagle byly problemy i zrezygnowalam
Ja w tamtym roku bez problemu wysyłałam za pomocą tego programu pity a w tym roku ciągle problem z netem...

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to wlaśnie nadszedł ten dzień gdzie nie widzę już szanownej
TO witaj w klubie i co my teraz zrobimy ????

Cytat:
Napisane przez karolkya Pokaż wiadomość

i nie pamiętam kto pytał o rozliczenia... ja używałam i jakoś mi wysyłało ale nie pamiętam jak to dokładnie było... wiem że był jakiś problem to dzwoniliśmy do docelowego urzędu o potwierdzenie czy doszło
ja pytałam... ciągle mi wyskakuje brak połaczenie internetowego - a net normalnie mi hula.

Dzis jeszcze spróbuje a jak się nie uda to nie wiem... A mam tych pitów trochę ponad 10

Sylvunia nieźle zapakowałaś do pieca z tym jedzeniem ale nie martw się ja też ostatnio jem jak za dwoje także nie jesteś sama

madziula wrzuć link albo nazwę tego sprzedawcy???

Aldrin zdrówka... No i uważaj na siebie...

Niki ja to w ogóle mam zboczenie do cyferek... uwielbiam wypełniać coś do zusu, us, czy jakieś papiery... Mąż się dziwi że nie zostałam księgową czy doradcą podatkowym - to moje takie niespełnione marzenie

kaorlak za kolejny tc.

beatusia ja mam to samo z jednej strony jestem zmęczona, a z drugiej jak pomyślę że miałabym do maja siedzieć całymi dniami na wsi w domu to masakra jakaś dla mnie. Co innego w mieście, jakiś schopping, SH czy CH... Więc na razie chodzę dzielnie do pracy, ale jak długo zobaczymy...
Pamiętaj że nam zawsze możesz pomarudzić... Doradizmy, pocieszymy

Pallas może masz rację...

kasiab ja bym nie czekała do soboty z tym ccc... podobno już nie ma w czym wybierac a co będzie do soboty

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora