Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 11:55   #108
nattalli
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Gratulacje dla Gosi!!! wreszcie Kacperek posłuchał cioć wizażowych i wyszedł

Dziewczyny...masakra! normalnie w ciągu tygodnia wyskoczyło mi masa rozstępów - kreseczek fioletowych .... Masakra... I tylko na lewej stronie brzucha!! Wygląda to okropnie i nie wiem czy kiedykolwiek zniknie???! Do 5 miesiaca smarowalam brzuch owilką bambino, a później zaprzestałam, bo zakazano mi smyrać brzucha i zwyczajnie przestałam smarować brzuch oliwką /a teraz wychodzą tego efekty ( posmarowalam sie teraz próbką ziaja mama na rozstępy, później będe próbować bio oil na zmiane z porządnym nawilżeniem tylko co to da... Pewnie gó*** !

ja przez calą ciążę nie mialam ani jednego rozstępu a 3 tygodnie przed planowanym terminem wyskoczyły mi i po prawej i po lewej stronie ;/ nie jest ich dużo no ale są. Mąż mnie pociesza że jak urodze to w tajemniczych okolicznościach znikną. Trzymam go za słowo. Brzuszek mam mały więc skąd one się wzięły...Ale strasznie się nie załamuję ot los mamuśki w ciąży;p Ja polecam na rozstępy krem z pharmaceris mi pomagał póki stosowałam bo jak dalam sobie spokój no to dziady wyszły

26.05.2013 II kreseczki

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png
nattalli jest offline Zgłoś do moderatora