Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Cytat:
Napisane przez katarzyniak
Gratulacje dla Gosi!!!  wreszcie Kacperek posłuchał cioć wizażowych i wyszedł
Dziewczyny...masakra!  normalnie w ciągu tygodnia wyskoczyło mi masa rozstępów - kreseczek fioletowych .... Masakra  ... I tylko na lewej stronie brzucha!! Wygląda to okropnie i nie wiem czy kiedykolwiek zniknie???! Do 5 miesiaca smarowalam brzuch owilką bambino, a później zaprzestałam, bo zakazano mi smyrać brzucha i zwyczajnie przestałam smarować brzuch oliwką /a teraz wychodzą tego efekty  ( posmarowalam sie teraz próbką ziaja mama na rozstępy, później będe próbować bio oil na zmiane z porządnym nawilżeniem tylko co to da... Pewnie gó***  !
|
ja przez calą ciążę nie mialam ani jednego rozstępu a 3 tygodnie przed planowanym terminem wyskoczyły mi i po prawej i po lewej stronie ;/ nie jest ich dużo no ale są. Mąż mnie pociesza że jak urodze to w tajemniczych okolicznościach znikną. Trzymam go za słowo. Brzuszek mam mały więc skąd one się wzięły...Ale strasznie się nie załamuję ot los mamuśki w ciąży;p Ja polecam na rozstępy krem z pharmaceris mi pomagał póki stosowałam bo jak dalam sobie spokój no to dziady wyszły
|