2014-01-22, 12:56
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez czbasia
Co doobiecanych rzeczy.. Brat też jak dowiedzieli sie o ciazy to oni maja wszystko spakowane posegregowane po malej i ze mi oddadza. A teraz cicha.
|
Oo, mi też proponowali z różnych stron a dostałam mały worek ciuszków, z czego 3/4 odłozyłam, bo zniszczone Wiadomo, większość (pisze większość, bo znam takich, co podostawiali dosłownie calusieńką wyprawkę po prośbie) nie oczekuje dostać nie wiadomo ile, ale jak już ktoś się zaoferuje, to potem się człowiek zastanawia czy czekać i wydać kasę na coś innego czy co robić. Idiotyczna sytuacja.
Cytat:
Napisane przez nadzwyczajna
= I nie wyobrażam sobie, że znowu w poniedziałek będę musiała wstać przed 3 żeby go zawieźć na busa. I co? Tak aż do samego porodu  A potem jak będzie jeździł do pracy? Bez sensu żeby auto stało tydzień na jakimś parkingu, kiedy ja go mogę potrzebować.
Mam nadzieję, że szef sie nad nim zlituje i go przeniesie, bo inaczej będzie musiał zrezygnować z tej pracy i szukać czegoś na miejscu.
|
A nie macie żadnego połączenia komunikacyjnego? Albo nikt z jego współpracowników nie jeździ, jak on? To tez by taniej Was wyszło niż odwożenie i przywożenie. Mam nadzieję, że jednak uda się załatwić coś bliżej.
Cytat:
Napisane przez marima
ile trwa realizacja zamówienia na gemini? wczoraj o 12 opłaciłam przelewem i do dzisiaj mam status że nie opłacono, a myslałam że w ciągu 24 h zaksięgują przelew 
|
Ja płaciłam przelewy24.pl czy co to tam jest i od razu chyba miałam status zapłacone. A paczkę wysłali chyba po 4 dniach, więc nie prędko, ale miałam bardzo dużo rzeczy.
Cytat:
Napisane przez cayenneOna
Dziewczyny, czekam zeby mi wywolali zdjecia i wgrali tez na cd, ale sie zalamalam ;((((( nie widzialam, ze mam tak wielkie i czerwone rozstepy na brzuchu  (( w ogole przez ten moj brzuch rozstepow nie widzialam i cieszylam sie jak glupia..
|
Ja to się oglądam codziennie, więc wiem doskonale, kiedy jakiś przyjdzie W każdym razie, na brzuchu jeszcze nie mam, ale za to udka mam pociachane i to w dodatku nie tylko od środka, tam gdzie już miałam, ale też z przodu No ale niestety niewiele można poradzić. Wszędzie piszą, że 90% kobiet w ciąży ma rozstepy.
A ze zdjęć Ci je usuną?
Cytat:
Napisane przez BeautifulLie
Tygrysek na sali jesteśmy we 4.
|
No to chociaż tyle, bo z mojego doświadczenia wynika, że bez koleżanki w pokoju można zejść z nudów w szpitalu 
Cytat:
Napisane przez Trisdom
Ok, załadowałam wreszcie obiecane zdjęcia z porodówki i wczoraj namalowanych pasków w pokoju Emilki.
|
Świetna ściana - też kiedyś miałam paski w pokoju, tylko bez białych odstępów między nimi i namalowanie ich to była mę-cza-rnia Więc ogromne brawa dla Tż 
Cytat:
Napisane przez monkaa321
włąśnie do mnie dzwonili z BP i powiedzieli żebym dzisiaj przyszła do nich bo mają dla mnie ofertę pracy 
to jej powiedziałam że ja w ciąży jestem i ksero karty ciąży jest załączone 
babka była rozczarowana 
|
Do mnie tez kiedyś dzwonili Ale dziwne, że kserowali Ci kartę - mi babka powiedziała, że to jest prywatny dokument i oni nie mają prawa mi jej kserować, jest tylko do wglądu.
|
|