Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 13:12   #1649
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Niutka25 Pokaż wiadomość
Witam się podczas przerwy kawowej
Koziemleko Mamy kota ale byłam z nim u weta, jest cały i zdrowy a Magda w poniedziałek miała robione badanie mikologiczne i tez wykluczyło wszystkie grzyby i bakterie ludzkie i odzwierzęce... Zobaczymy, jesli po dwóch tygodniach pomimo moich starań krostki nie znikną pobierzemy od młodej wycinek do badanie pod kątem pasożytów i się zobaczy póki co moja pralnia i prasowalnia działa nieprzerwanie dziś wieczorem postaram się was nadrobic
Mam nadzieję, że szybko to wyleczycie

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Ok, załadowałam wreszcie obiecane zdjęcia z porodówki i wczoraj namalowanych pasków w pokoju Emilki.
Widac łóżko porodowe, liny do wieszania sie i stołek. Ta duża wanna to do porodu w wodzie, ewentualnie tylko do kąpieli relaksującej. Na tym obchodzie było sporo osób, więc nie cyknełam fotki w pokoju do karmienia i dla noworodków. Maja jeszcze 2 sale w innych kolorach, ale akurat tam sie porody odbywały, więc nawet nie zaglądaliśmy z oczywistych względów. Do pierwszej fazy- samego zapisu KTG maja oddzielne pokoje z dużym łóżkiem. Będę tam jeszcze ze 3-4 razy przed porodem, wiec mam nadzieję czuć się podczas "godziny zero" prawie jak w domu

A paski karmelowe miały być w podstawowym projekcie ciemnozielone, ale nam po wymieszaniu barwnika jakiś taki "zielony-toaletowy" wyszedł i zmieniliśmy zdanie. No i biała farma odeszła z tapety jak zdejmowaliśmy taśmę, a TZ nie pozwolił mi tego dzisiaj samej poprawiać.... Grrr

Położnej jak na razie nie było, ciekawe, kiedy przyjdzie.
Ale super te paski Szkoda, że ja już skończyłam malowanie

U mnie porodówka wygląda podobnie
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora