2007-06-01, 18:54
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
*Nowy zaktualizowany watek* :) Przewaga ciuszkow S/M czasem L :)
WATEK NIE AKTUALNY!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Uporzadkowalam watek, takze zapraszam do ogladania i ewentualnej wymiany [/center]
Uprzedzam, ze poza watkiem nic juz nie mam, wszystko co mialam/mam umiescilam w watku 
Nie szukam nic specjalnego, po prostu tego co wpadnie mi w oko 
Jesli ktos bylby zainteresowany wymiarami lub fotkami na mnie to prosze pisac 
OSOBY DO 15 PRZEKUPEK WYSYLAJA PIERWSZE PACZUSZKI, GDYZ JUZ SIE ZAWIODLAM I TERAZ CHCE BYC OSTROZNA 
Wymieniam sie do konca wrzesnia, gdyz potem sie przeprowadzam i polowa rzeczy wyladuje w koszu, gdyz nienawidze chomikowania zwlaszcza ciuchow, ktorych juz nie ubiore. Duzo jest nowych ciuszkow, ktore mialam 1 moze 2 razy na sobie i szkoda mi ich wyrzucic Sa rzeczy, ktore wymienie za drobiazg, a te ktore byly drogie lub sa w stanie idealnym to wiadomo, ze bede troszke wybredna ale dogadac sie zawsze mozna 
Z innej beczki to posiadam duzo materialow do MATURY z wosu, polskiego i zapewne tez znajdzie sie cos z angielskiego, biologii itp takze jak cos to prosze pisac chetnie wymienie na jakies ciuszki 
1,2) Dodaje spodnie dzinsowe a'la rybaczki lub 3/4 Mam je z wymianki, ale stan bdb Na mnie sa za duze
pas: 34
biodra: 39/40
stan: 23
dl. nogawki: 88
3,4) Przyjemny, brazowy sweterek. Mam go z wymianki, lecz okazal sie za duzy. Stan bdb, nie jest zmechacony, ani nic podobnego Firma Hennes, rozm S ale to ktos chyba sie pomylil
szerokosc pod pachami: 44
dlugosc: 57
dlugosc rekawa zew: 66
dlugosc rekawa wew: 50
5,6) Bordowy staniczek, rozmiar 80 B. Stan bdb, jeden - to to, ze nie ma wkladek 
Edytowane przez issia88
Czas edycji: 2007-08-04 o 22:28
|
|
|