2014-01-22, 14:21
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D
Cytat:
Napisane przez gorgulek
Tak i dziś zginęła w wypadku samochodowym córka dziewczyny co pisze z nami na wątku dzieciaczkowym. Miała niecały roczek EDIT: Miała 1,5 roku.
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie 
|
Iwonka straszna tragedia 
Cytat:
Napisane przez morska
A taką książeczkę ktoś może ma/oglądał? Fajna?
.
|
Wydaje się fajna zapisałam o budowie człowieka,to w sumie nie mam żadnej książki,oprócz encyklopedii Collinsa,która po trochę dotyczy każdej dziedziny i o budowie człowieka też tam coś jest 
Cytat:
Napisane przez magi77
 Macham w przelocie  Jutro zagoszczę na dłużej 
|

Cytat:
Napisane przez angy
Zosia miała wczoraj lekki stan podgorączkowy (37,3), tyle trenowała do tych występów z okazji Dnia Babci i Dziadka i nie chciałam, żeby się rozchorowała  Dzisiaj już normalnie i do przedszkola poszła. Ale wczoraj odkryłam w buźce sporo aft, myślicie, że ta gorączka mogła być od tego? Smarujemy Dezaftanem i zobaczymy.
|
Zdrówka dla Zosi 
angy może to jakieś zapalenie jamy ustnej oby nie 
Cytat:
Napisane przez Wojtusia
hej
pózniej Was poczytam, wpadlam tylko powiedziec ze Oli dobrze już. Całą noc dostawała po troszku orsalit, moze sie nie wyspała,bo musielismy ją budzic czesto, ale podziałało. dzisiaj juz zjadła bułkę i wypiła herbatę. zachowuje się normalnie juz. nawet rano zrobiła awanturę, ze chce coś słodkiego 
Dziadka wczoraj to samo dopadło. nie wiem, moze to po tych jabłkach, tez je jadł.
lece uspać W.
|
Dobrze,że Oliwka ma się lepiej i dla Niej 
Iwonka my mamy takie: Mój pierwszy przewodnik.Jakie to zwierzę.jpg i 101 zwierząt.jpg 

Bartosz dzisiaj został w domu,bo coś mi się rozkaszlał w sobotę mają Dzień Babci i Dziadka w przedszkolu,ale na dzień dzisiejszy nie wiem,co będzie Jutro planuję Go osłuchać 
A ja drugą noc z rzędu praktycznie nie spałam chyba za dużo złych wiadomości ostatnio,nerwy i są efekty Chodzę jak pijany zając 
EDIT.
Aha,Ola ja też bym zrobiła aneks bardziej otwarty-bez ścian,ewentualnie jakiś barek,bo moim zdaniem za dużo porobiłoby się takich mniejszych klatek obok siebie
Czas edycji: 2014-01-22 o 14:25
|
|
|