2014-01-22, 13:23
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Cytat:
Napisane przez EVI07
Korzystając z okazji, że Kubuś jeszcze śpi, wklejam opis mojego porodu. Sorki za długość, ale mnie wzięło na wygadanie się. 
|
O matko, współczuję samopoczucia po cc mam nadzieję, że już w miarę doszłaś do siebie i jest już lepiej... Przeczytam Twój opis mężowi, który jakiś czas temu zaproponował załatwienie mi CC na życzenie nie wiem czemu niektórym się wydaje, że to taki lajtowy zabieg...
Cytat:
Napisane przez BieniekI
Ja też tak miałam: anemia,niedoczynność tarczycy i cukrzyca ciążowa...
|
Współczuję... Niedoczynność mam wykrytą już dawno i od początku ciąży nadzorowaną przez endokrynologa. W odpowiednim momencie dał mi wyższą dawkę Euthyroxu. Ostatnio wyniki były ok, ale wiadomo, że wszystko może się zmienić.
Przypomniało mi się, że któraś z Was pytała o kupno mm przy karmieniu piersią. My właśnie wczoraj kupiliśmy małą puszkę. U nas marketów otwartych całą dobę nie ma, są tylko małe sklepiki, w których można kupić głównie alko Jakby nagle było potrzebne mm musielibyśmy szukać apteki, która ma dyżur. Inna sprawa to taka, że raz mieliśmy sytuację, w której nagle wieczorem potrzebowaliśmy jakiś leków, a TŻ wypił piwo i już wolę więc mieć schowane mleczko w szafce, ale mam nadzieję, że nie będę musiała go zastosować
|
|
|