Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 14:29   #644
201704240919
Konto usunięte

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość

Mam żurawinę, jest bardzo fajna A z serii profesjonalnej Apisu mam serum pod oczy i pupy absolutnie nie urywa...

Wiesz, ja nie mam w głowie ideału faceta, ale każden, z którym się spotykałam (a było ich bahato ) był chorobliwie chudy i wysoki. A tu spora zmiana... Nagle zaczęła mi się podobać idealnie wyrzeźbiona klata
Tak więc proszę, kontynuujcie trzymanie kciuków. Dawno nie było mi tak dobrze
Hmmm..to może dam jeszcze jedną szansę peelingowi sodowemu, bo teraz moja skóra nie jest aż tak wrażliwa

Umówiłam się z listonoszką na wtorek, jest środa i jej nie ma. Uroki życia na wsi, muszę jednak jechać sama na pocztę, a boję się jechać po takim lodzie...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Czyżbym jednak nie była aż takim zmarzluchem jak uważam?

Gratulacje!

Każdy olej jest włosowo-twarzowy, nawet rzepakowy Kujawski z kuchni Sezamowy niesie spore ryzyko zapychania, jeśli masz do niego tendencję.
Sezam nie dość, że zapycha to rozgrzewa. U mnie najlepiej sprawdza się lniany i słonecznik. Ostatnio na slonecznikowym zrobilam sobie macerat nagietkowy, bardzo polecam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora