|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX
Cytat:
Napisane przez Agnes93
Ja natomiast prędzej się spotkałam z tekstem "to ty masz takie włosy swoje?! ja myślałam że to trwała!" (choć i o kręcenie też mnie podejrzewali)  jak byłam mała to jakoś to łatwiejsze było bo zawsze się ludzie do mnie per aniołku zwracali. A ja w życiu włosów nie kręciłam (chyba że na palcu- co czasem robie żeby się pozbyć włosków z puchu które się gdzieś brzydko oddzielają), prostowałam włosy ze 4x w życiu z czego 2x było na szczotce (i tak wyszły falowane) i 2x prostownicą (pożyczaną od koleżanki bo swojej nie posiadam bo na co mi; mimo masy utrwalaczy do max. godziny zaczynały sie już fale robić), suszary użyłam może ze 20razy (a kończe za 2 dni 21lat) z czego od chyba 5lat nie użyłam jej ani razu. Ale wiecie, co? to chyba zazdrość ludzka 
|
haha też spotkałam się z tym tekstem i przy tym mina zdziwionych bab że to naturalne bezcenna za to uwielbiam jak koledzy zachwycają się moimi lokami również bezcenne 
Też kilka razy prostowałam włosy ale zawsze po wyprostowaniu moje włosy były falowane, odrobina wilgoci i robił się puch a potem zaczynały się skręcać więc bez sensu było je prostować
|