Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 16:46   #256
milka-pilka
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Do końca pologu jeszcze półtora tygodnia oficjalnie. Ale akurat skończyło mi sie krwawienie i niedawno wypadły mi wszystkie szwy.

Nie chce mówić hop, ale od kilku dni jest naprawdę niezłe - unormowalo sie głownie spanie w nocy - zasypia koło 23h, potem budzi sie koło 2h-3h i po karmieniu od razu zasypia, potem koło 5h-6h i nie śpi godzinę-półtorej, ale pózniej jeszcze dosypiamy do 9h30-10h. Więc naprawdę chodzę wyspana - nowa jakość
Fajnie, że się Wam tak wszystko unormowało. Jest nadzieja
Ja się coraz bardziej obawiam tych pierwszych kilku m-cy po porodzie...

Co do rozstępów to też mi się wydaje, że tutaj duży udział mają geny. Ja mam figurę bardzo podobną do figury swojej mamy (tylko ona ma znacznie większy biust) - obie mamy rozstępy na udach i pośladkach z okresu dojrzewania (i to chyba od szybkiego wzrostu lub od wody w organizmie, bo ja nigdy nie byłam "grubsza"). Moja mama podczas dwóch ciąż (a w drugiej była mając 35 lat) niczym nie smarowała brzucha i nie ma ani jednego rozstępu. Tylko pozazdrościć
Ja się smaruję raz dziennie - zazwyczaj kosmetykami Babydream z Rossmanna - i też jak na razie nie mam żadnego, a brzuch mam na prawdę spory - jakbym doczepiła sobie mega piłkę.
W ogóle mój brzuch w porównaniu do brzuchów niektórych z Was jest wielki. To chyba wynika z budowy ciała, bo ja go mam od początku bardzo nisko i jest tak "wystrzelony" do przodu.
Generalnie wyglądam komicznie i znajomi się ze mnie podśmiewają

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Inw Pokaż wiadomość
Nie strasz, co ja zrobię z tą górą tetry którą uzbierałam w ramach planów na pieluchowanie wielo, jeśli będą po tym odparzenia
Ja mam 30 tetrówek, ale myślę, ze spokojnie będę ich używać i do innych celów w razie czego.
Na razie tylko nie kupiłam (prócz dwóch otulaczy w promocji Bambino Mio i 10 ręczniczków z Ikei) wielorazówek i wkładów do nich.
Zobaczę jak mała będzie reagować. Zawsze będę mogła zamówić je, gdy trochę się ze sobą oswoimy
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora