2014-01-22, 17:00
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Ciezki dzien jest dzisiaj Caly czas trzymam sie blisko Kubusia i smutne mysli po glowie kraza...
Udalo mi sie wreszcie was nadrobic, bo wczoraj strasznie duzo naprodukowalyscie 
Misia u nas lezki pojawily sie jakies 2-3 tygodnie temu, ale nie przy kazdym placzu.
Cytat:
Napisane przez papuga_69
Zdrówka dla Ciebie i synka
na kararek mozesz kupić maść majerankową i smarowac pod noskiem
|
Cytat:
Napisane przez Asiek84
[*] Maharet dużo siły dla całej Twojej rodziny
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------
cyckami i ja bym nie pogardziła 
w kwestii ćwiczeń, to chyba czas 4 litery ruszyć, bo mi waga nie spada, a zaczyna rosnąć i nie tyle co w 4 litery idzie, a w brzuch
ała
u mnie tez deska obowiązkowo zamknięta-ganiam chłopaków jak nie zamkną
każda jest inna, pocieszę Cię u mnie ani w pierwszej ani drugiej nie poznałam co to rozstępy
hahah mój tż tak mówi
maśc majerankowa pod nosek i po inhalacji oklepuj
|
Dzieki dziewczyny juz zakupilam masc i bede stosowac. Poza tym Jakub dostal antybiotyk, bo lekarzowi nie podobal sie jego kaszel. Poki co i na szczescie nic nie slychac w oskrzelach i plucach.
Tylko nie wiem dlaczego pani dr byla przeciwna oklepywaniu stwierdzila,ze jest to za male dziecko A mi sie wlasnie wydaje, ze to wlasnie bardzo pomaga i bede oklepywala.
A w ogole powiedzialam jej przy okazji, ze podaje Kubie kaszke manne w ramach ekspozycji na gluten. Dr powiedziala,ze to za wczesnie i najpierw powinnam podac warzywa i owoce oraz kaszki bezglutenowe, a dopiero potem gluten. Zglupialam bo przeciez maly jest na piersi i chyba dobrze rozumiem, ze powinnam od 5 miesiaca rozpoczac ta ekspozycje 
U gina ok oprocz malej nadzerki nic nie ma. Stwierdzil, ze jestem zdrowa i moge rodzic nastepne dzieci
Czas edycji: 2014-01-22 o 17:02
|
|
|