Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 17:09   #2308
Asiek84
Wtajemniczenie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Dziekuje wa za pamiec za slowa, za myslenie o nas , za cisze,za wszystkie swieczki.
Ja musze sie dzwignac i starac sie dalej zyc dla malego synka ktory potryebuje mamy, potrzebuje normlnej rodziny.Tylko on jego oczka sliczne i jego usmiech powstrzymuje mnie przed zrobieniem sobie czegos.
Jutro jedziemy na szczepienie, w piatek do konsulatu po paszport.Najchetniej bym wszystko odwolala, lezala i plakala, ale nic mi to nie da, niczego to nie zmieni...
W domu sa moi rodzice, przyjechali zobaczyc malego, bo moja mama jeszcze nie widziala, a trafili na pogrzeb wnuczki...

Samba
Janek jadl ziemniaka z pasternakiem jako pierwsze warzywa. Smakuje jak piertruszka, ale zdrowszy.
Ja karmie zupka z filizanki zwyklej.Na razie nie daje mu samemu sie obslugiwac wiec nie musze sie martwic o zbicie.

Musze starac sie robic normalne rzeczy, pisac cos normlnego bo sie calkiem zalamie
Maharet pisz Kochana

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Ciezki dzien jest dzisiaj Caly czas trzymam sie blisko Kubusia i smutne mysli po glowie kraza...

Udalo mi sie wreszcie was nadrobic, bo wczoraj strasznie duzo naprodukowalyscie

Misia u nas lezki pojawily sie jakies 2-3 tygodnie temu, ale nie przy kazdym placzu.

Dzieki dziewczyny juz zakupilam masc i bede stosowac. Poza tym Jakub dostal antybiotyk, bo lekarzowi nie podobal sie jego kaszel. Poki co i na szczescie nic nie slychac w oskrzelach i plucach.
Tylko nie wiem dlaczego pani dr byla przeciwna oklepywaniu stwierdzila,ze jest to za male dziecko A mi sie wlasnie wydaje, ze to wlasnie bardzo pomaga i bede oklepywala.
A w ogole powiedzialam jej przy okazji, ze podaje Kubie kaszke manne w ramach ekspozycji na gluten. Dr powiedziala,ze to za wczesnie i najpierw powinnam podac warzywa i owoce oraz kaszki bezglutenowe, a dopiero potem gluten. Zglupialam bo przeciez maly jest na piersi i chyba dobrze rozumiem, ze powinnam od 5 miesiaca rozpoczac ta ekspozycje

U gina ok oprocz malej nadzerki nic nie ma. Stwierdzil, ze jestem zdrowa i moge rodzic nastepne dzieci
antybiotyk jak oskrzela czyste? hmmm moja pediatra jest bardzo anty jeśli chodzi o antybiotyk, daje je w ostateczności, a inhalujesz Kubusia? ja przy przeziębieniu u Huberta oklepywałam po inhalacji (3 razy dziennie inhalacja z 2 ml soli fizjologicznej) i 20 minut po podaniu Flegaminy baby (4 kropelki)
http://www.kaszeludzieci.pl/index.html - ten link niedawno któraś mama wkleiła na forum i jak podpatrzyłam jak oklepywać
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora