2014-01-22, 17:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
dziękuję ślicznie za wszystkie odpowiedzi odnośnie krzesełka 
chyba skłaniam się najbardziej ku temu pink flower, Ola będzie miała róż 
czarna, to Twoje po Mai bardzo solidnie wygląda! chicco i graco są fajne, ale cena na allegro uh no trochę wysoka 
Cytat:
Napisane przez Asiek84
byliśmy o 11:20 u nefrologa, było ważenie i mierzenie przed wizyta i Hubert waży 6420 g i ma 60 cm
pani nefrolog zrobiła wywiad, zleciła badanie moczu ogólne i posiew i usg brzuszka, kolejna wizyta w kwietniu, to usg aby wykluczyć ewentualne wady w budowie nerek czy pęcherza, pani doktor chciałaby aby młody miał pełny pęcherz przed badaniem i dobrze by było aby w trakcie usg zrobił siusiu...
|
hm no tak, ale jak takiemu maluchowi 'powiedzieć' aby nie robił siku przed badaniem? no kurde
duży Hubercik 
Cytat:
Napisane przez maharet1092
Dziekuje wa za pamiec za slowa, za myslenie o nas , za cisze,za wszystkie swieczki.
Ja musze sie dzwignac i starac sie dalej zyc dla malego synka ktory potryebuje mamy, potrzebuje normlnej rodziny.Tylko on jego oczka sliczne i jego usmiech powstrzymuje mnie przed zrobieniem sobie czegos.
Jutro jedziemy na szczepienie, w piatek do konsulatu po paszport.Najchetniej bym wszystko odwolala, lezala i plakala, ale nic mi to nie da, niczego to nie zmieni...
W domu sa moi rodzice, przyjechali zobaczyc malego, bo moja mama jeszcze nie widziala, a trafili na pogrzeb wnuczki...
Samba Janek jadl ziemniaka z pasternakiem jako pierwsze warzywa. Smakuje jak piertruszka, ale zdrowszy.
Ja karmie zupka z filizanki zwyklej.Na razie nie daje mu samemu sie obslugiwac wiec nie musze sie martwic o zbicie.
Musze starac sie robic normalne rzeczy, pisac cos normlnego bo sie calkiem zalamie
|
musisz być silna kochana nie wiem co mam Ci powiedzieć, to jest dla nas tutaj wszystkich trudne a co dopiero dla Waszej rodziny
niesprawiedliwe bardzo
|
|