Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A czy wy też chomikujecie kosmetyki? :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 18:27   #16
Anahstasia
Zakorzenienie

Dot.: A czy wy też chomikujecie kosmetyki? :)

Czyli są na tym świecie moje bratnie dusze Witajcie, dziewczęta

Cytat:
Napisane przez Verri Pokaż wiadomość
chomikuję wszystko co się da, po prostu wszystko, potrafię mieć 12 żeli pod prysznic i 8 balsamów do ciała, w tym momencie mam 5 różnych płynów micelarnych, 4 toniki i 12 kremów bb... samych lakierów do paznokci mam 260.
Oj, skąd ja to znam Ja na potęgę chomikuję pielęgnację. Mam też totalnego świra na punkcie cieni do powiek

Cytat:
Napisane przez winklepicker Pokaż wiadomość
Zmotywował mnie Projekt Denko. Podobnie mam z kremami do stóp, ale powoli pozbywam się zapasów.
Projekt Denko też prowadzę - zużywam kosmetyki do samego dna (potrafię nie tylko rozciąć, co rozbebeszyć całe opakowanie Zużywanie daje ogromną satysfakcję. Lecz mimo to nie jest w stanie powstrzymać mnie przed zakupami. Zauważyłam też u siebie zależność, że im bliżej końca jakiegoś kosmetyku, w tym większych ilościach go zużywam, bo już myślę o następnym

Cytat:
Napisane przez LunatyczkaBB Pokaż wiadomość
Ja na takim robieniu zapasów dużo oszczędzam. Po co mam płacić za coś 20zł jak się skończy poprzednik, kiedy mogę kupić za 10 i używać za np miesiąc .
Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa Pokaż wiadomość
np zaraz po powrocie z berlina to mam masę niemieckich cudeniek, albo przy okazji jakis super promocji;]
Praktycznie nie kupuję kosmetyków w regularnych cenach. Zawsze korzystam z promocji. Czy to z kuponów w Super-Pharmie, czy to z kart lojalnościowych (w Sephorze, Douglasie, Hebe). Często kupuję w sklepach internetowych na stronach producentów. Pozapisywana jestem na listy mailingowe i czyham na promocje. Ostatnia, na jaką się załapałam, to -25% na całą ofertę BanDi. Promocja obowiązywała tylko od godzin wieczornych jednego dnia, do godzin wczesnoporannych dnia następnego

Często też kupuję kosmetyki kiedy jestem zagranicą. Np. we Włoszech obławiam się namiętnie w Kiko. Poluję też w zagranicznych Sephorach na Urban Decay czy NARS. Na Cherry Culture kupuję marki, których nie ma w Polsce. Aby zmniejszyć koszty przesyłki, często korzystam z progów, po których nie trzeba za nią płacić. Wymaga to włożenia większej ilości rzeczy do koszyka, ale koniec końców bardzo się opłaca

Edytowane przez Anahstasia
Czas edycji: 2014-01-22 o 18:49 Powód: literówka
Anahstasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując