Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 17:34   #1612
anafora12345
Rozeznanie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez mamuska11 Pokaż wiadomość
Ja miałam 3 rodzaje blokad na szuflady i wszystkie moja Zuza rozszyfrowala i nauczyła sie otwierać (jedne chyba zerwała bo były przyklejane) nawet bramki na schody nauczyła sie otwierać sama cwaniara i musiałam zlikwidować......i nie miałam wyjścia musiała sama sie na własnych błędach nauczyć - jak przytrzasnela sobie palce to jej sie odechcialo szuflad otwierać a jak weszła na kilka schodków i spadła to teraz góra na 2 schodków wchodzi i dalej nie pójdzie nawet jak pójdę do wc na gore to bedzie stała i mnie wolała a nie wejdzie moja koleżanka bieg za swoją córka krok w krok zeby sobie krzywdy nie zrobiła masakra a moja Zuzia jet bardzo ostrożna sama sie tego nauczyła i bardzo sie z tego cieszę
no jak ma sie schody z prześwitem i strome to bez bramki się nie obędzie . A tak wogóle to powinnaś być z niej dumna bo zobacz taka mała a jaka zdolna Ja też wolę jak dzieci uczą się na swoich błędach ale moja siostrzenica tyle razy spadła ze schodó i tak włazi i jeszcze idzie i się nie trzyma . Z krzesła zleci i tak się nie nauczyła ale to taki rojber mały
Cytat:
Napisane przez malutka100 Pokaż wiadomość
też właśnie chciałam parę złotych zaoszczędzić, bo jednak jak się podsumuje te wszystkie kwoty za wizyty ( ja za tydzień będę miała drugą w styczniu) +te wszystkie badania to wychodzi niestety niezła sumka
mój lekarz rodzinny jest bardzo fajny, to dość bliski kolega mojego Tż, więc nie martwiłam się czy da mi to skierowanie zrobiło mi się miło, bo jeszcze serdecznie nam pogratulował i udzielił mi wyczerpujących informacji jakich leków nie mogę już teraz brać, jakie mogę itd.
No to masz fajnie bo moja rodzinna to jakiś koszmar we wrześniu tak mnie leczyła z anginy że dała 2 antybiotyki i w końcu poszłam prywatnie do innej i ta się za głowę złapała . Ja do rodzinnej chodze jak coś potrzebuję
Cytat:
Napisane przez Angels2708 Pokaż wiadomość
Jestem zakatarzona i w gardle aż mnie pali i suszy syropek z cebuli wystarczy?
Mój w aptece kupił syrop islandzki (dla dzieci) też go piję bo ból nie do wytrzymania
Mnie jak niedawno gardło bolało to piłam prenalen i sok z cebuli do tego i ciepła kołderka a na pewno przejdzie
Cytat:
Napisane przez Optymistka26 Pokaż wiadomość
SUPER, WSZEDZIE DOBRZE ALE W DOMU NAJLEPIEJ

Mała mądrala Jak bylam malutka to wchodziłam na 1 i 2 pietro po schodach ktore nie mialy barierek Mama kazała mi iść z ręką polozona na ścianie i nigdy nic sobie nie zrobiłam na schodach ALE na prostej ulicy to juz inna bajka
no wiadomo najtrudniej . Ja jak byłam mała to zawsze nie mogłam trafić w dziurę jak drzwi były uchylone, zawsze w drzwi walnęłam do dziś mi dziura w czole została