Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II (lista w pierwszym poście)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 18:46   #629
zania
Matka buldoga

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II

Cytat:
Napisane przez Quinn Pokaż wiadomość
Normalnie takie rzeczy puszczam mimo oczu, ale aż mi kopara opadła więc pozwolę sobie skomentować.
Dziewczyna może rzeczywiście nieuważnie przeczytała pierwsze posty, ale kulturalnie zadała pytanie i uzasadniła swoje wątpliwości, a tak protekcjonalne traktowanie imo to przegięcie. A to, że napisała do kogoś z forum, na którym 99% osób to kobiety z rozpędu przez "aś" to faktycznie skandal, że hej
Wyluzuj, moj zart byl skierowany do Lucha, nie do dziewczyny.
Jaki skandal? O czym ty piszesz. Dzizas, powtorze, wyluzuj.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez astraroth Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zamówiłam perfumy, które miały być prezentem urodzinowym na www.xperfume.pl

Jetem zdegustowana ich zachowaniem i przysięgłam sobie, że NIGDY więcej u nich nic nie zamówię, pomimo mojego perfumoholizmu.
Pieniędzy oczywiście jeszcze nie mam i nie wiem kiedy będę mieć spowrotem, bo nie umiano mi odpowiedzieć na to pytanie.
A więc nie mam ani pieniędzy...ani prezentu...mam za to mega niesmak do xpefume.pl
Jeśli ktoś nie wierzy, mogę udostępnić korespondencję dot. mojego niezrealizowanego zamówienia.
Ciekawa jestem czy jestem pierwszej, której się to przytrafiło w tej perfumerii...
Nie wiem czy pierwszej, ale ja pierwszy raz u nich zamawialam i wszystko bylo ok. Dostalam zapachy, ktore zamowilam. Czekalam ok 3 dni na odpowiedz czy beda, bo sciagali z magazynu od dostawcy, czy jakos tak. Potem dostalam @, ze perfumy juz u nich sa i podali nr konta do wplaty. Dodatkowo otrzymalam kupon ze znizka na nastepne zakupy. Jestem tylko gapa, bo nie wiedzialam, ze mozna zaznaczyc gratisy do przesylki.
Jak zamawialam kiedys Innocenta, to potem dostalam @, ze niestety juz nie maja i tyle. Ale ja wtedy nie wplacalam kasy, bo pisza, ze dopiero jak potwierdza, ze maja to sie kase wplaca. Za drugim razem juz towar mieli.