Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 17:41   #274
sharey
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Chusteczki Cleanic mają bardzo zły skład chemiczny, za to ten balsam Pharmaceris ma fajny. Wrzucałam kiedyś posta z linkami do bloga Sroki, z analizami składu chemicznego kosmetków dla niemowląt, powinien być podpięty do pierwszej strony.
Pozatym skąd wiemy że te kosmetyki są najlepiej sprawdzające się? Nie ma podanych żadnych statystyk ani wyników sprzedaży. Jak dla mnie wygląda to na artykuł sponsorowany, czyli zwykłą reklamę
Z tym blogiem sroki też troszkę trzeba uważać, bo wiele produktów ma tam starszych, a wyszły już np nowe szaty z nowym składem.

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Przy pierwszym porodzie trzymają trochę dłużej. Przy kolejnym porodzie naturalnym puszczają nawet po 12 godzinach, skoro nie było zzo, nie nacinali jej i mieszka w nasiegu działania położnej. Pewnie będzie miała dodatkową wizytę położnej lub dwie, ale tak pozatym to po co trzymać w szpitalu. Cała Europa stara się skrócić czas pobytu pacjentów w szpitalu bo to wszystkim wychodzi na zdrowie, tylko w Polsce walnięci są i kładą bez sensu i trzymają bez sensu, bo "3 doby żeby NFZ zapłacił"
Nie jestem przeciwko wypuszczania dopiero na 3 dobę, ponieważ może wyjść w tym czasie żółtaczka u dziecka lub jakieś powikłania u mamy. I wtedy nie ma problemu. To jest taki czas na kontrolę.
sharey jest offline Zgłoś do moderatora