2014-01-22, 18:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Cytat:
Napisane przez gornek
Witam sie w nowym watku, wieczorem wpadnę na laptopa to poczytam z tego starego parę stron, bo nie nadrobiłam :P
Do dziewczyn które używamy białej perly, czy to nie niszczy szkliwa? Chce kupić a nie wiem jak to z działaniem :P bo wybielanie u dentysty niszczy niestety trochę szkliwo. Na walentynki kupie Tz spinki, dal sie namówić żeby zalozyc na slub jakieś 
|
Moim zdaniem nie niszczy, stosowałam około 2 tygodnie raz dziennie
Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy
cornflower no podobają mi się opaski - tylko zwykle boli mnie później od nich głowa - nie wiem zupełnie dlaczego  chyba, że taka na gumce; myślałam o jakimś kwiatku, coś delikatnego; jak rozmawiałam z fryzjerką to kazała mi wymyślić, czego oczekuję ale sama nie wiem już
missmalezji ja za każdym razem jak zaglądam do listy gości to coś się zmienia, coś przestawia i też nawet w pierwszym rzucie było ponad 60 ale za którymś razem - jak już przyjęliśmy też opcję, że niektórzy goście na 90% się nie pojawią (np moja ciotka z UK, która powiła w wieku 40 lat! drugiego synusia i choć bardzo by chciała przyjechać, to raczej nie da rady) to wychodzi ledwo 50 osób na pewniaka;
Linaewen mój nawet na przegląd paszczy nie chce iść! ma ładne, zdrowe zęby i też uważam, że chociaż kamień by sobie usunął, tak dla odświeżenia  ja za to zostawiam majątek u dentysty, żeby się do jakiegoś ładu doprowadzić 
|
mój to samo, ale fakt, że skubany ma ładne, proste i białe zęby i jak mi powiedział, że chce też wybielać to mu nie pozwoliłam bo będzie większy kontrast między mną a nim :P
1+1=3
|
|
|