Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Metamorfoza...wiosna:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-04-02, 09:11   #13
Agentka
Wtajemniczenie

Re: Metamorfoza...wiosna:)- do Agi Z.

Sorki za wtręt [img]icons/icon7.gif[/img] zanim Szefowa [img]icons/icon29.gif[/img] napisze [img]icons/icon7.gif[/img] jeszcze dwie foty ode mnie [img]icons/icon7.gif[/img] i makijaz i fryzurka i kolor włosków [img]icons/icon7.gif[/img] dla mnie byłoby Ci w nich Dila bombowo [img]icons/icon7.gif[/img] Dla mnei [img]icons/icon7.gif[/img]a propos- wloski lepiej wygładzic na szczotce - grubej i układac z dodatkiem zelu lub kremu styliz [img]icons/icon7.gif[/img] Noa [img]icons/icon35.gif[/img] juz napisała o makijazu [img]icons/icon7.gif[/img] nic nie dodaje [img]icons/icon7.gif[/img] oprócz tego, ze pieknie Ci bedzei w sliwce [img]icons/icon7.gif[/img] uch, przepieknie [img]icons/icon7.gif[/img] Fotki pokazują mój kolor włosków i typ dla Ciebie [img]icons/icon7.gif[/img] zobacz sobie [img]icons/icon7.gif[/img] mozesz powariowac z grzyweczką- asymetria i krótsza, albo układac ją bardziej na bok [img]icons/icon7.gif[/img] Magus chyba wspomniala o usteczkach koralowo- ceglastych, i uwazam, ze to swietny pomysł for you [img]icons/icon7.gif[/img]

zmykam do pracy, a Ty sobie lookaj [img]icons/icon12.gif[/img]

[img]icons/icon40.gif[/img]