No pomyśle jeszcze. Mineralne i kremy bb odpadają. Mam za duże problemy z cerą. Bourjois raczej słabiej kryje niż revlon(używałam wcześniej). Pisała o tym wyżej CleoOo.
Szkoda,że tak "ulepszyli" tego revlona. Dla mnie to masakra co się z nim stało:zmienia kolor na jakiś seledynowy(naprawdę zielonkawy!!), mniej kryje, wchodzi w zmarszczki mimiczne, podkreśla wszystkie suche skórki. A był całkiem spoko i taki taniutki. Używałam go przez rok.
Pomyśle jeszcze i pewnie kupie ten MAP i spróbuje też tego MAC.
A jeśli chodzi o odcienie MAP to:
- Y w oznaczeniu koloru - z domieszką koloru żółtego (dla cer ciepłych, opalonych)
- NB w oznaczeniu koloru - oliwka z szarością (dla cer chłodniejszych)
- B w oznaczeniu koloru - tonacje beżowe
Które to są z pigmentem różowym? Bo takich muszę unikać.
---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------
A co myślicie o Pierre Rene, Skin Balance (Podkład kryjący)??
Cena ok.21 zł, 7 odcieni. Podobno dla bladych również. Wiele osób porównuje go do Revlona CS!!!
Nie próbowałam, go ale myślę,że z moimi siwymi bliznami potrądzikowymi(jest ich mnóstwo) podkład za taką śmieszną cenę na pewno sobie nie poradzi. CS krył w miarę ok z korektorem.
A co do ceny to Revlona ostatnio kupowałam przez neta za 30 zł +przesyłka. I sadzę,że dużo ludzi kupuje go online,bo jest o połowę tańszy niż w Douglasie. Ale,żeby Pierre Rene tak dobry jak Revlon?