cayenne - świetne zdjęcia! brzucha nie masz chyba gigantycznego, chyba taki akuratni. Piękna tapeta na drugim zdjęciu, uwielbiam takie.
trisdom - paski na ścianie także mnie się bardzo podobają, bardzo oryginalnie i ładnie
nadzwyczajna - bardzo Ci współczuję i nie zazdroszczę... mój TZ też swego czasu miał podobne przygody w branży budowlanej. Taka to branża, że pełno cwaniaków wokół

którzy tylko wykorzystują innych. I tak się łatwo mówi, żeby iść do PIPu czy gdzieś indziej ale wiadomo że wtedy ani nie odzyskasz pieniędzy a z pracą też się pożegna. Z drugiej strony trochę szkoda zrezygnować samemu bo wiadomo że wtedy też kasy nie zobaczy... Ciężka sytuacja.
marima - ja kupiłam chustę tkaną, bawełnianą. Ważne żeby miała splot skośno-krzyżowy. Poszukaj na forach chustowych, tam często dziewczyny sprzedają dobre chusty. Ważna jest też długość, którą dobiera się m.in. do wzrostu mamy/taty. Ja wzięłam narazie chustę firmy NatiBaby.
-----
Byłam dzisiaj na wizycie no i termin cięcia mam ustalony na
5 marca 
więc proszę o dopisanie. Mam nadzieję że się junior nie pospieszy i nie będzie chciał wyjść wcześniej. U mnie szyjka długa i zamknięta, dobrze trzyma. No i oczywiście mam infekcję

dostałam Clotrimazolum.