2014-01-22, 19:39
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz.12
Cytat:
Napisane przez Kelpie
ooo
muszę ogarnąć jak to tam działa 
|
Możez też na akces i akces2 zamówić
Cytat:
Napisane przez eibhlin87
Część dziewczyny 
W końcu coś się rusza, w sobotę podpisujemy umowę z zespołem. 
Ale sali nadal nie wybrałam
My do tej pory obejrzeliśmy chyba 8, kilka sal odpuściłam (bo nie odpowiadał nam np. układ sali albo otoczenie) myślę, że jeszcze 3 obejrzymy, na razie mam faworyta  Zdjęcia poniżej, myślę nad kolorem przewodnim, może ciemny szmaragdowy? Chciałam szafirowy, ale wydaje mi się, że nie będzie to dobrze wyglądać. Pod uwagę biorę jeszcze fuksjowy, choć tż wolałby inny kolor niż róż 
|
EE no do tej sali cudnie ten róż pasuje. Ja tu też widzę coś jasnego ecru?
Cytat:
Napisane przez okaro
tak mysle ze to juz pora powoli zaklepywac sobie fryzjera i pania od makijazu. Czytalam gdzies ze lepiej wziac wizazystkę niż kosmetyczkę.ale nie wiem sama..
|
Nie za wcześnie? Nie wiem kurde ja uważam, że to chyba ciut za szybko na takie kroki.
Cytat:
Napisane przez drabineczka
ojej cudowne te etykiety
ja jestem wściekła, ja nie wiem po co idiotki rozsiewają plotki? i to jeszcze ja ich nie znam, mój boże szkoda że mój facet ma takich fajnych kolegów z takimi kopniętymi dziewczynami
|
Olej drabina, olej
Cytat:
Napisane przez okaro
|
Niby ok ale jakoś taki zwykły. Nie wiem ale ja nie bardzo przepadam za takimi jakby niewyraźnymi makijażami tzn dopiero jak zamknie oko to widać, że coś tam ma namalowane.
Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB
jak ja się nie mogę doczekać wizyty w salonie...  za parę tygodni będę mierzyć to cudo 
|
wow śliczna kiecka. A skąd ją wynalazłaś? Przez neta o tak ?
I co tak Ci naszło na mierzenie kiecki już?
Cytat:
Napisane przez drabineczka
30 lat kredytu, którego nie dostanę - bo nie dostaniemy kredytu.
rodzice mają poważny argument w kieszeni ale nie powiem, wściekłam się jak nigdy
|
Oj nie ładnie zagrywa Twoja rodzinka.
Cytat:
Napisane przez viva91
to wypożycz linoskoczka, niech zabawia gości weselnych 
|
  : hahaha:
Cytat:
Napisane przez olena90
Mozna dolaczyc?? Slub mial byc w tym roku, ale musimy go przelozyc na przyszly...
|
Hej Olena znamy się z PM2014 a ja też tu hih
11.01.2013 kierrrrowca
|
|
|