Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 20:17   #440
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Pstryczku, Twój synio pięknie sie prezentuje Moim faworytem jest ostatnie zdjęcie, te usteczka A powiedz mi, Kubuś grzecznie pozował ? Bo my też mamy sesję i się zastanawiam jak to będzie z moim wiercipięto

U nas jest tak, że Pietrek do 12, 1 w nocy śpi u siebie w łóżeczku, ale budzi się dość często, dopiero jak ja się kładę to po pobudce biorę go do siebie i wtedy śpi mu się znacznie lepiej więc zaufam mu w tej kwestii A Piotrek spał sam do 6-7 miesiąca i przesypiała całe noce, później praktycznie za dnia na dzień zaczął się budzić p 10-15 razy Przez dwa miesiące męczyłam się i wstawałam do niego, karmiłam na siedzącą, odkładałam do łóżeczka tylko po to żeby za chwilę znów wstać Odkąd śpi ze mną moje życie jest piękniejsze

:

zgadzam sie w 100%

powiem tak, myslalam ze bedzie gorzej
na poczatku szokes, mnostwo gadzetow nowych, swiatla, nowa ciocia i wujek wiec Kubus grzecznie wszystko wykonywal... potem zaczely sie spacery po domu wiec trwalo to w nieskonczonosc a na koniec byl juz marud co widac na zdjeciach
najwiecej najladniejszych zdjec mamy z pierwszych poz, te ostatnie to juz takie wymeczone niestety...
jak bedziecie miec ludzi z minimalnym doswiadczeniem to beda wiedziec jak podejsc do dzieciaczka...
ale dla mnie najwiekszych zaskoczeniem byly te czapki, bez problemu Kubus dawal sobie je zalozyc i zupelnie bylo mu wsjo ryba ze je ma a zazwyczaj dzieciaczki nie znosza miec nic na glowie i te czapy tylko fruwaja

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora