2014-01-22, 20:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez ag9
Byłam dzisiaj na wizycie no i termin cięcia mam ustalony na 5 marca  więc proszę o dopisanie. Mam nadzieję że się junior nie pospieszy i nie będzie chciał wyjść wcześniej. U mnie szyjka długa i zamknięta, dobrze trzyma. No i oczywiście mam infekcję  dostałam Clotrimazolum.
|
Wow, trochę Ci zazdroszczę, że wiesz co i kiedy Cię czeka 
Infekcją się nie przejmuj, chyba już każda z nas ma 
Cytat:
Napisane przez agunia4ever
Aż nie mogę uwierzyć, że to tak zleciało. A jeszcze niedawno robiłam 5 testów pod rząd modląc się by każdy był pozytywny 
|
Ja robiłam 3 jednego dnia 
Cytat:
Napisane przez bebe97
1.Masz już chustę?  nie chwaliłaś się
2.Moje chłopaki oglądają mecz. Dobrze że mam tą dzidzię w brzuchu, bo jak mój Marcel już mecze ogląda to znaczy że wyrasta i niedługo zlecę z piedestału, a tak zostanie mi Mała na pociechę 
|
1. Oj, chustę to już mam tak dawno, że zapomniałam o niej.Jeden z pierwszych zakupów ciązowych chyba 
2. A jak Twoja córcia będzie taką fanką jak ja? Będzie siedziała z mężem, Marcelem i darła buzię przed tv 
Cytat:
Napisane przez kate1623
Moja córeczka w 37t 3d waży 3086g  także poproszę o dopisanie Koziemleko. Wszystko jest w jak najlepszym porządku  łożysko już osiągneło II stopień. Malutka jest dalej główką do dołu dupką do góry (dobrze obstawiałam co tak wypycha mi pod żebrami  )swoją drogą dalej nie chce pokazywać twarzy, ale hamburgerem świeci  . Wód płodowych nie mam dużo, ale mieszczę się w normach. Także gin powiedział, że w poniedziałek zbada na samolocie jak szyjka i czy coś się dzieje no i pozostaje rodzić 
|
Za wizytę 
Trochę mnie pocieszyłaś z tą waga, bo zbliżona do mojego Mikiego....
Widocznie Twoja Majka lubi świecić hamburgerem jak córa Bebe
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku
01.12.2012 [*]
|
|
|