Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 20:18   #1738
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na wizycie no i termin cięcia mam ustalony na 5 marca więc proszę o dopisanie. Mam nadzieję że się junior nie pospieszy i nie będzie chciał wyjść wcześniej. U mnie szyjka długa i zamknięta, dobrze trzyma. No i oczywiście mam infekcję dostałam Clotrimazolum.
Wow, trochę Ci zazdroszczę, że wiesz co i kiedy Cię czeka
Infekcją się nie przejmuj, chyba już każda z nas ma
Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
Aż nie mogę uwierzyć, że to tak zleciało. A jeszcze niedawno robiłam 5 testów pod rząd modląc się by każdy był pozytywny
Ja robiłam 3 jednego dnia
Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
1.Masz już chustę? nie chwaliłaś się

2.Moje chłopaki oglądają mecz. Dobrze że mam tą dzidzię w brzuchu, bo jak mój Marcel już mecze ogląda to znaczy że wyrasta i niedługo zlecę z piedestału, a tak zostanie mi Mała na pociechę
1. Oj, chustę to już mam tak dawno, że zapomniałam o niej.Jeden z pierwszych zakupów ciązowych chyba

2. A jak Twoja córcia będzie taką fanką jak ja? Będzie siedziała z mężem, Marcelem i darła buzię przed tv
Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość

Moja córeczka w 37t 3d waży 3086g także poproszę o dopisanie Koziemleko. Wszystko jest w jak najlepszym porządku łożysko już osiągneło II stopień. Malutka jest dalej główką do dołu dupką do góry (dobrze obstawiałam co tak wypycha mi pod żebrami )swoją drogą dalej nie chce pokazywać twarzy, ale hamburgerem świeci . Wód płodowych nie mam dużo, ale mieszczę się w normach. Także gin powiedział, że w poniedziałek zbada na samolocie jak szyjka i czy coś się dzieje no i pozostaje rodzić
Za wizytę
Trochę mnie pocieszyłaś z tą waga, bo zbliżona do mojego Mikiego....
Widocznie Twoja Majka lubi świecić hamburgerem jak córa Bebe

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora