2014-01-22, 20:19
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Amelka skapitulowała, w sumie to już od godziny była śpiąca... ale w pewnym momencie jak już usypiała to ja za głośno jakoś nabrałam powietrza i wiecie, ona tak cudownie zaczęłą się smiac na głos a oczka miała już pół otwarte... no to hop, pośmiałysmy sie w sumie godzine  moja malutka
|
U nas też tak się zdarza No ale jak tus ię oprzeć jak dzieć tak cudnie sie uśmiecha
Cytat:
Napisane przez Ewik86
I jak to robisz? Dzwonisz do przychodni i mówisz, że nie chcesz teraz szczepić czy po prostu nie pójdziesz?
Deli a Ty? Jak Ty robisz?
Ile płaciłaś za sesję? To są już wszystkie zdjęcia?
|
Ja porostu nie pójdę teraz na szczepienie, nie mam zamiaru nikogo informować, jak ktoś do mnie zadzwoni to powiem, że przyjdę jak okres chorobowy się skończy.
My będziemy robić u tej babki https://www.facebook.com/pages/Monik...48973158523389 300 zł za 15 zdjęć na płytce i wywołanych w formacie 13x18. Mieliśmy dziś jechać, ale babce spaliła się lampa i ustalamy nowy termin.
Coś te sesje wątkowe pechowe. U Pstryczka nie wypaliło za pierwszym razem bo Kubuś chory, Lady z Bokeh też nie mogą nic działać przez choróbska u nas ta lampa Fatum jakieś
|
|
|